Partyflock
 
­ Nederland

De feestelijke meimaand goed afsluiten met een 7th Heaven op zaterdag 30 mei, kijk jij daar ook al naar uit?

gepubliceerd door , op
Ben je net bijgekomen van de Kings Edition van 7th Heaven met vlak daarna Koningsdag, staat de meimaand alweer voor de deur met Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Goede Vrijdag en Pinksteren. Niets is natuurlijk mooier om zo'n feestelijke maand in stijl af te sluiten op een geweldig leuk feest. Zaterdag 30 mei kun je daarvoor weer terecht bij jouw favoriete maandelijkse clubnight 7th Heaven in Club Rodenburg! Vanaf 22:00 uur staan de dames voor je klaar om je van een heerlijke welkomstdrankje te voorzien voor je binnen gaat genieten van de lekkere muziek en de unieke 7th Heaven sfeer.

Met de maand mei begint nu toch echt ook de lente en de zomer, met natuurlijk ook de vele festivals en strandfeesten. Maar of je nu overdag aan het Noordzeestrand of op verschillende plaatsen in Nederland geniet van een Outdoor event of Festival, 's Avonds wil je toch nog graag verder feesten. 7th Heaven heet je dan ook van harte welkom op 30 mei! Zoals altijd mogen ook bij deze Saturday Night Edition de dames weer gratis naar binnen tot 23:30 uur. ideaal toch!Heerlijke line-up en alle 7th Heaven extra's
Wie voor het eerst op 7th Heaven komt verbaasd zich vaak over de geweldig goede sfeer en hoe druk en gezellig het wel is. Vanaf het begin word je al meteen verwend. Als je voor 23:30 uur binnenkomt word je een heerlijk welkomstdrankje aangeboden. Met zo je eerste drankje al in de hand kom je gelijk goed binnen en kan het feest al niet meer stuk. Op de avond zelf krijg je, terwijl je al genietend aan het dansen bent op de lekkere muziek ook nog schaaltjes met gesneden vers fruit en nog later op de avond worden ook nog eens verfrissende ijsjes aangeboden. Wil je weten van welke dj's je allemaal kunt genieten tijdens deze 7th Heaven editie? Kijk maar snel mee naar de line-up voor 30 mei:

Line-up grote zaal:
Artento Divini
Chris Scott
Franco Baresi (aka Dj Francois)
Miss Wendy
Lesley Styles
Des Santos
Mario Rivano
Josh
Mc J
Mc UB

Lounge Area:
Johan D & FriendsJe ziet het, reden genoeg om op zaterdag 30 mei naar Beesd te komen en samen met je vrienden en vriendinnen een heerlijke nacht mee te maken bij 7th Heaven! De mei/ feestmaand sluit je af met jouw favoriete dj's en muziek op het gezelligste maandelijkse feest waar iedereen graag naartoe gaat. Jij bent er toch ook weer bij?

Festivalaankondiging en tienjarig bestaan 7th Heaven
Wat zeg je, festival/outdoor edition? Jazeker! Zet de datum maar vast in je agenda! Zaterdag 15 augustus treedt 7th Heaven letterlijk naar buiten met een Open Air festival, vlak naast Club Rodenburg. Van 14:00 uur tot middernacht zul je heerlijk buiten kunnen genieten van de 7th Heaven sfeer! Meer info en de start van de voorverkoop zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Natuurlijk heb je zaterdag 24 oktober ook allang in je agenda staan, want dan viert 7th Heaven haar 10-jarig jubileum! Alle zalen los en de hele Rodenburg viert feest, dat staat je 24 oktober te wachten! Maar eerst ziet de crew van 7th Heaven je natuurlijk graag op zaterdag 30 mei voor een heerlijk lente editie! Dat kan je echt niet voorbij laten gaan.