Partyflock
 
­ Nederland

MTV streamt Tomorrowland Brasil

gepubliceerd door , op
Tomorrowland
21 juli 2014
MTV Nederland en Tomorrowland bundelen hun krachten om de kijkers van MTV Nederland en fans van Tomorrowland de allereerste editie van Tomorrowland Brasil in São Paulo Brazilië live te laten mee maken. MTV Nederland zal elke dag vanaf middernacht een zes uur durende live stream uitzenden op http://tomorrowland.mtv.tv.

Daarnaast zijn er op zondag 3 mei om 23.00 uur en maandag 4 mei om 22.00 uur twee specials van Tomorrowland Brasil te zien bij MTV.

Met MTV Nederland beleef je Tomorrowland Brasil op de eerste rij! Bereid je voor om de sfeer te proeven samen met duizenden anderen muziekfans en 's werelds grootste DJ's. De officiële Tomorrowland Brasil trailer is hier te zien:




Over Tomorrowland Brasil
Tomorrowland Brasil is een driedaags muziekfestival op de magische gronden van Parque Maeda in Itu (Sao Paolo). Tomorrowland Brasil is voortgekomen uit het Tomorrowland festival in Boom, Belgium die bekend staat om zijn indruwekkende decor, grote artiesten en natuurlijk de luxe campingervaring. Zoals verwacht was Tomorrowland Brasil binnen drie uur uitverkocht en komen er 180.000 bezoekers vanuit de hele wereld. Sta klaar voor Tomorrowland Brasil: The Book of Wisdom.