Partyflock
 
­

Limit Recordings vs I Love Hardhouse Queensday

gepubliceerd door , op
Op Koninginnedag 2004 viert I Love Hardhouse feest buiten bij de Frisco Inn (tegenover de Grasshopper op het Damrak, 1 minuut lopen van Amsterdam Centraal Station). De vlam van I Love Hardhouse wordt opnieuw ontstoken, ditmaal in samenwerking met Scott Macs label Limit Recordings. De Technics worden bemand door een internationale dj-bezetting van top-niveau. Bevestigd zijn Scott Mac, Tom Harding, Mac Zimms, Danny D, [dj=10136]{Artiest met ID 10136 bestaat niet!}, JP, Craig Neeld, Gustin en Ritmo .

Het tempo wordt gedurende de dag langzaam opgevoerd waarbij het hoogtepunt ligt tijdens de set van Tom Harding en Scott Mac.

Om tien uur ‘s ochtends uur neemt Dj Ritmo (Hongarije) als eerste plaats achter de decks met lekkere rustige progressive beats. Vervolgens nemen Craig Neeld en Gustin -hosts van de welbekende HOP avond (House of Progresse)-, de decks over. Verwacht lekkere krachtige funky tribal progressive beats van deze partners in crime. Na hun set is het tijd om het tempo een stapje hoger te voeren. De hardere sounds van DJ / Producer Mac Zimms zijn hiervoor gemaakt en bereiden het publiek voor op de enige echte Tom Harding. Bereid je voor op een set zoals alleen hij die kan neerzetten. Hard en funky. We zijn blij dat Tom de paar uur die hij in Nederland is met ons doorbrengt. Gelijk na zijn set vliegt hij namelijk naar Japan voor de start van zijn Aziatische tour.

Vervolgens is de beurt aan Scott Mac, de man achter Limit Recordings en ook wereldwijd bekend om zijn producties en remixes op zo’n beetje elk groot label van de wereld van Positiva tot Ministery of Sounds en Data Records tot Tidy Trax. Wie kent Coming On Strong op Tidy Trax niet? Na deze releases op andere labels heeft Scott inmmiddels ook zijn eigen label, Limit Recordings waarop hij zijn nieuwe sound promoot. Zelf omschrijft hij deze sound als high tech future funk
.
De vijfde Dj die het podium bestijgt is Danny D. Aan deze Engels man de taak het tempo weer wat omlaag te brengen..Als we Danny vragen wat zijn plannen zijn voor die dag, antwoordt hij: An ‘anything goes’set filled with Classics and a few surprises. Hmm…. dat wordt afwachten. Zijn opvolger, [dj=10136]{Artiest met ID 10136 bestaat niet!} is van plan de muziek wat meer funk te geven. Met housy beats en tech tones. Zoals je eigenlijk gewend bent van hem in de oude zaal tijdens HQ. En ook JP heeft beloofd een house set te draaien zoals we hem in de oude zaal van de melkweg horen draaien. JP zal de laatste dj zijn die buiten draait maar het feest gaat vervolgens nog door in de Frisco Inn tot een uurtje of twee ’s nachts. Ik zou zeggen, doe je dansschoenen aan en we zien je op Koninginnedag!

De Limit Recordings vs I Love Hardhouse crew

29 opmerkingen

 
Dat wordt dan van 10 tot 2 :xtc: en :bier: met andere woorden => ik ben erbij :D
laatste aanpassing
De reden dat het persbericht effe kwijt was lag aan mij..­ik had in eerste instantie een persbericht gestuurd waar ook nog wat info van vorig jaar bijstond! dat is er gelukkig afgehaald ennu het goede geplaatst...­top van de PF crew!
veel plezier he mensen
 
Lekker naar deze party en maximaal 48 uur later zit ik met mn kont in t strand van Playa del Ingles, Gran Canaria!!! :D
Philae
Artiest Philae
en de organ donors staan er nog niet op ;-)
Je bent 50 minuten te laat :p

Mac Zimms en Scott f*cking Mac, en dat gratis en voor niets! Ik ben er zeker bij :D
laatste aanpassing
Zeker aanwezig. Keb er zin in. Nog precies 4 weken en 1,5 uur!! :D
zooo doe maar ;) I'l be there !!!! (K)
Je bent 50 minuten te laat


wedden van niet???
wedden? kom maar op, wat is de inzet :p
 
Nice:D
 
Ben dr bij :d
T-BONE
Werkzaam bij RBO
Geen hardhouse dus???? :( :s

Toch ben ik er bij :D!!!!
laatste aanpassing
Hmmm klinkt leuk om ff langs te hoppen.
En dan gaan we er zeker een feestje van maken :yes:
weet ik veel! zeg maar wat je graag wilt verliezen :-p
 
Present :)

Mac Zimms! mac zimms- l'annonce des couleurs!!! (F)
laatste aanpassing
van de partij natuurlijk
Ik wil ook,maar het wordt erg zwaar die dagen eerst naar Qontact dan naar dit feessie en vervolgens naar de Matrixx hoe hou ik dit vol!!!!!
Das toch een makkie, John!! :p

De muziek en gezellige mensen zullen je er doorheen slepen :yes:
Petje af tatooboy als je dat doet.­ Mijn planning zou eerst Qontact zijn en dan de streetrave, maar ik denk dat t nu alleen The Matrixx wordt.­
t-bone, lees eens goed: "strictly no hardstyle!"
woohoooooo, allllleeen maar hardhouse :)
No hardstyle indeed :), maar als je verder leest wordt ook voor iedere dj aangegeven wat ze wel draaien, en dat gaat meer de progressive/funky kant op. JP in de old hall stijl is zeker geen hardhouse. Misschien dat Tom er nog een beetje hardhouse doorgooit...maar zal zeker geen hq middagje worden!! Als het maar gezellig is, en that's one thing that's for sure
 
Cker weten dat die Steve Carta dan alweer draait?