Partyflock
 
­ Nederland

Tien jaar Decisions wordt dubbel gevierd deze zomer met twee keer Decisions @ The Beach

gepubliceerd door , op
Deze zomer viert Decisions haar tienjarig jubileum met niet één, maar liefst twee mooie strandfeesten in Bloemendaal aan Zee. Eentje midden in de zomer op 15 augustus, maar het begint deze zomer op zaterdag 30 mei bij Beachclub Vroeger met The Marcanti Reunion. Terug naar de roots waar het voor Decisions allemaal is begonnen en zij al die leuke mensen hebben ontmoet die de toen nog verse Decisions feesten ontdekten en nooit meer weg zijn gegaan.

Gouden tijden waren het en natuurlijk vier je op een jubileum alle mooie herinneringen en ervaringen van de afgelopen tien jaar. Waar de karakteristieke lachende Boedha eerst altijd op het podium in Marcanti prijkte, heeft Decisions hem sindsdien meegenomen naar alle mooi locaties waar Decisions haar feesten heeft gegeven. Op zaterdag 30 mei van 17:00 's-middags tot middernacht zal Boedha erop toezien dat het een uitbundig feest gaat worden op het Bloemendaalse strand.

Tickets populair, wees er snel bij!
Dat Decisions na tien jaar nog onverminderd populair is blijkt wel: de Super Early Bird kaarten voor 30 mei waren al uitverkocht voor dit bericht de wereld in kwam! Maar niet getreurd want er zijn nu nog wel Early Bird kaarten voor maar € 12,50 in plaats van € 17,50. Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt dus je moet er snel bij zijn! Kaarten bestel via koop tickets.

Marcanti Reunion
Binnenkort volgt de Line-up voor het eerste jubileumfeest op 30 mei, maar je kunt er gerust van uitgaan dat de Dj's die de Decisions evenementen altijd tot een groot feest hebben gemaakt er natuurlijk ook bij zijn op het tienjarig jubileum! Vanaf de allereerste keer tien jaar geleden bij Club Ik was het een groot succes. Daarna volgde direct een reeks hele mooie feesten in de befaamde Marcanti en die mooie serie feesten staan op 30 mei centraal tijdens deze Marcanti Reunion beach editie. Waar Decisions ook was, de Marcanti, de Amsterdamse Latido en van Palazz tot Lexion, North Sea Venue of HappydayZZ, alle feesten van Decisions de afgelopen tien jaar hebben bij elkaar duizenden mensen een goede tijd bezorgd. Ben jij er ook bij op 30 mei in Bloemendaal?

Twee feesten voor jouw strand-agenda
Iedereen kijkt er al naar uit om Beachclub Vroeger op zijn kop te zetten bij Decisions @ The Beach.Boedha heeft gelobbyd bij de weergoden en die verzekerden hem dat het wel goed zal komen. Kunnen jullie ook even meehelpen? En vraag dan gelijk ook even goed weer aan voor de tweede editie op 15 augustus, eveneens in Beachclub Vroeger, waar Decisions officieel haar 10-jarig jubileum zal vieren!

Dus zet ze snel alle twee in je agenda: Zaterdag 30 mei Marcanti Reunion en zaterdag 15 augustus 10-Year Anniversary! Decisions viert het hele jaar haar tienjarig bestaan, daar wil jij toch ook bij zijn? Twee super strand-edities zorgen ervoor dat je de hele zomer lang kunt genieten van Decisions! Dat is zeker iets om naar uit te kijken. Haal dus nu snel je kaartje en tot 30 mei op het strand!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Decisions
Gaat weer een heerlijk FEEST worden mark my words :jaja:
Uitspraak van House@ngel op dinsdag 7 april 2015 om 14:47:
Gaat weer een heerlijk FEEST worden mark my words


dat is je geraden :bounce: