Partyflock
 
­

Tryfecta Events presenteert nieuwe editie Drumcage

gepubliceerd door , op
In het jaar 2015 zal Tryfecta Events in samenwerking met Subsonic weer een aantal mooie edities van Drumcage gaan neerzetten. De eerste editie van het jaar zal vallen op 10 april, wederom in de vertrouwde underground locatie van Groningen, Subsonic!

En zoals jullie inmiddels gewend zijn, zal er die nacht een muzikaal geweld van drum&bass, crossbreed tot en met industrial hardcore door het centrum van Groningen heen razen. Daarvoor heeft Tryfecta Events voor deze derde editie van Drumcage weer voor een line-up met van verfrissende talenten tot gevestigde namen uit de crossbreed scene gekozen. Deze strijders komen met de missie om dit nog meer op de kaart te zetten in noord Nederland en zijn al vol in training om elke dwarsligging te omzeilen en van niks alles te maken. Met dat in gedachten zullen ze er samen alles aan doen om jullie met een voldaan gevoel naar huis te sturen, na een nacht vol met muzikaal geweld!

De line-up voor 10 april bestaat uit de volgende strijders:

Luxxer:Dit talent staat bekend om zijn Vette producties die je op menig feest hoort. Ook is hij mede presentator bij Lock & Load Radio, elke woensdagavond op Gabber.FM
Cauzion:Hij is totaal geen onbekende in Subsonic en stond daarnaast Cauzion onder meer op de PRSPCT editie in Groningen!
Mongrel:Hij maakt deel uit van de Beats 'n Breaks crew, een gevestigde orde in Groningen. En zal komen knallen zoals we dat van hem gewend zijn!
Pound-R:Deze man zal een uur lang duistere, industriële klappers ten tonele brengen en de avond tot een knallend einde brengen.
Noize Syndrome:Met Noize Syndrome is afgelopen december zijn verjaardag uitgebreid gevierd en ook deze derde editie is hij weer onmisbaar uit de line-up.
CybrQ:Deze ingeburgerde artiest bij Tryfecta Events en Subsonic zal voor deze avond een knallende crossbreed set door de speakers komen pompen!
Skeptik:Last but not least, deze man maakt deel uit van het duo Deadlockz, maar komt op 10 april onder zijn eigen naam een drum&bass set komen draaien.

Om jullie extra te verwennen hebben ze weer een aantal artiesten gevraagd om een promo mix te maken, die de aankomende weken met jullie op de Facebook pagina zal worden gedeeld!

De deuren zijn geopend vanaf 11 uur tot 5 uur en daarnaast is de entree ook nog eens gratis, dus geen reden om niet te komen!
Voor degene die helaas niet aanwezig kan zijn, is de nacht live te volgen op www.gabber.fm!

2 opmerkingen