Partyflock
 
­

It all started in the Nineties met happy hardcore editie in Effenaar op eerste Paasdag

gepubliceerd door , op
Op zondag 5 april, eerste Paasdag, keert It all started in the Nineties weer terug naar de Effenaar in Eindhoven. Dit keer met een Happy Hardcore editie met niet de minste namen uit de gouden jaren van de Happy Hardcore!

Het begint ondertussen een echte traditie te worden, want ook dit jaar komt hét jaren '90 concept van het zuiden weer naar de Effenaar. Dat jullie graag in het paasweekend willen feesten blijkt wel uit de succesvolle voorgaande edities. Dit jaar hebben ze een speciale Happy Hardcore editie met niemand minder dan Paul Elstak, Darkraver en DJ Yves! De zaal zal worden warmgedraaid door het eigen vertrouwde It all started in the Nineties.

Met de vetste rammers zullen de DJ's ervoor zorgen dat je je weer even terug in de jaren '90 waant. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'Dune – Hardcore Vibes' of 'Paul Elstak – The Promised land'? Dat wil je toch niet missen? Dus trek je Cavello of Aussi uit de kast, neem al je vrienden mee en zorg dat ook jouw 1e Paasdag onvergetelijk wordt.

Zaterdag 24 januari om 10.00 uur start de voorverkoop. Zet de wekker op tijd en zorg dat jij als eerste kaarten weet te bemachtigen! Voor tickets surf je naar [presale element=party id=285691 type=ticketscript].