Partyflock

World of Hardcore 11 april weer in KDanz

 

World of Hardcore 11 april weer in KDanz

gepubliceerd door , op
Een verbazingwekkend geluidssysteem, de hedendaagse top van de hardcore scene en geen geluidslimiet! Op zaterdag 11 april is de Kdanz in Schagen het toneel voor de nieuwe editie van World of Hardcore.
World of Hardcore staat al een aantal jaar gegarandeerd voor een nacht lang beuken. Met hoog tempo zullen de zware basslijnen door je lichaam trillen en de melodieën door de speakers knallen. Hieraan toegevoegd komt er speciaal voor de World of Hardcore editie op 11 april een extra lichtshow. Het belooft een memorabele avond te worden!

Exclusief voor deze avond komt de act Destructive Tendencies uit het Verenigd koninkrijk over. Deze helden hebben zich in een korte tijd enorm geliefd gemaakt en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de hardcore scene. De absolute koning van de hardcore; Partyraiser zal de zaal bewijzen waarom zijn populariteit tot ongekende hoogte is gestegen. Met jongens als Repix en Hardbouncer is ook de nieuwe generatie goed vertegenwoordigd op World of Hardcore. De programmering is helemaal compleet met Marcus Decks, Synthax, Viruz, The Pacifier en vele andere.

Gericht met een blik vooruit staan er in de tweede zaal zeer getalenteerde DJ/Producers. De artiesten vertegenwoordigen het geluid van de toekomst. Lose Your Mind verwacht dan ook dat deze artiesten binnenkort de grote podia gaan veroveren. Naast dat deze artiesten stuk voor stuk zeer goed kunnen mixen, kun je in deze zaal een hoop nieuwe producties verwachten.

World of Hardcore area I:
Partyraiser
Destructive Tendencies
Hardbouncer
Marcus Decks
Repix
Synthax
Viruz & The Pacifier
Hosted by: MC Livid

World of Hardcore Area II:
System-X
DJ TBS
Danny Scandal
Tharoza
The BeatKrusher
Cryogenic

Haal nu voor €15 jouw ticket voor World of Hardcore via Ticketscript.

1 opmerking

hoezo zou hier geen geluidslimiet gelden ?