Partyflock
 
­ Nederland

Euforische trance-line-up Have Faith in Trance 4 april

gepubliceerd door , op
Met Have Faith in Trance wordt er een nieuw trance-concept gestart in Nederland en wel op 4 april aanstaande in Club Eindelijk Weer te Almere.Welke dj's kun je deze eerste editie verwachten:

Uit Nederland, Estiva (Steven Baan) een DJ/producer die zijn sporen al ruim verdiend heeft in de Electronic Dance Music industrie en één van de grote artiesten is bij Enhanced Music met tracks als 'Teddybeat' en 'Feels right'. Estiva produceert melodische en emotievolle tracks en heeft een unieke eigen stijl. Estiva krijgt support van o.a. Tiësto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Tritonal en Dash Berlin. Estiva draait ook al jaren op de beste feesten in het buitenland zoals in Australië, USA en Canada en staat regelmatig op A State of trance. Estiva's live sets staan bekend als heerlijk dynamisch.

De van origine Zweedse DJ Bjorn Akesson is een trance DJ en producer pur sang produceert in meerdere stijlen binnen de trance. Bekende tracks van hem zijn 'Painting Pyramids', 'Gunsmoke' en 'Breathe' uitgebracht bij Armada Music en Future Sound of Egpyt met o.a. support van Ferry Corsten, Markus Schulz, Armin van Buuren en Aly & Fila en Bjorn heeft ook al een reeks remixen gemaakt voor o.a. W&W en Ørjan Nilsen. Bjorn draait over heel de wereld in vooraanstaande clubs, A State of trance en op grote festivals in bv de USA, Engeland, India en in ons eigen Nederland - Luminosity. Bjorn is een enthousiaste DJ die je graag meeneemt naar zijn muzikale wereld.

De uit Caïro, Egypte, afkomstige Philippe El Sisi heeft een zeer muzikale achtergrond en geïnspireerd door zijn oom, dirigent bij het Egyptian Music Orchestra, leerde hij al vroeg piano spelen. Door te luisteren naar Armin van Buuren, Paul Oakenfold en Paul van Dyk begon hij zelf met produceren. Zijn tracks werden opgepikt door jeugdvrienden Fadi Wassef en Aly Fathale, bekend als Aly & Fila en werden uitgebracht op Future Sound of Egypt. Tracks die flink gesupport worden in de radioshows A State of trance en F.S.O.E. van Philippe El Sisi zijn bv 'Over you' en 'In dreams I fly' intense uplifting trance! Philippe El Sisi is een gedreven DJ/producer die je tijdens zijn set volledig meeneemt in de muziek zoals al vele fans over de wereld hebben ervaren.

Angelique is nu een aantal jaar gepassioneerd trance DJ en is geïnspireerd geraakt door tracks zoals 'Sweet Sorrow' – Ferry Corsten en Synaesthesia – The Thrillseekers. Angelique draait op gigs in binnen en buitenland,zoals Praag, Ibiza en Malta en in Nederland o.a. bij Amsterdam Dance Event, Quest4Trance, Grotesque, Sensefortrance, BeachLent en Touch at the Sea. Angelique heeft de nodige producties op haar naam staan zoals Overcome, Glowing en Being bij Above All Records met support van Armin van Buuren, Aly & Fila, Sean Tyas en Markus Schulz. Angelique houdt de energie goed vast in haar sets met driving uplifting tracks met een tech en psy touch.

Midix zit al jaren in het vak, na 2009 was Midix ready for comeback en zich vol te focussen op trance. Midix bezorgt een feel-good trance-night-out en wordt goed ontvangen door meerdere organisaties zoals Exceptionnel, At the Villa, Pleasure Time en SFEER met zijn progressive balearic sounds.

Faith Mark is naast artiest ook nog eens de drijvende kracht achter dit concept. Met al ruim 200 optredens in het verleden bij o.a. Fusion of Dance, Hypnotize en Touch at the Sea. Zij wil met dit nieuwe concept haar passie voor de trance muziek delen. Tracks uitgebracht door Faith Mark zijn 'My Passion' en 'Let your heart speak' bij Above All Records en recente release 'Upcoming Storm' als eerste vrouwelijke producer op het label Graygoo Records. Faith Mark deelt graag haar liefde voor trance want zoals zij zegt; muziek is een universele taal en raakt ieders hart zonder woorden. Aangezien er niet veel vrouwelijke trance DJ's zijn maakt dat 'Have Faith in Trance" een totaal andere vibe met zich mee zal brengen.

De DJ's uit binnen en buitenland die draaien op Have Faith in Trance zullen als verbindende schakel hebben om tijdens het feest het gevoel van verbondenheid te laten ontstaan en met hun set, het publiek mee te nemen on a 'Magical journey' en daarmee weer het gevoel van eenheid te creëren! De bijzondere interactie tussen publiek en DJ is waar het om 'draait. Have Faith in Trance wil een platform bieden aan gerenommeerde trance DJ's uit binnen en buitenland met het trance hart op de juiste plaats, maar ook nieuw talent de kans geven hun liefde voor de trance muziek met het publiek te kunnen delen.

Ben je een trance-lover pur sang dan kun je gewoon deze euforische line-up niet missen..

Tickets zijn verkrijgbaar via Easyticket en de website: www.havefaithintrance.com

11 opmerkingen

 
Mooi nieuw concept .. gaat vast en zeker een klapper worden (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Zo zo... hier hebben we zin in...!!
Een feest met passie ...............................:respect:
Artiest {SHOWLIST artist 136636, 45960}
Nog 29 dagen 9 uur en 2 minuten. Kijk er naar uit!
laatste aanpassing
eerst ff op vakantie en dan uitgerust knallen
laatste aanpassing
 
ziet er goed uit. Weet iemand hoeveel mensen er binnen kunnen?
Hoi Femmie de locatie is gezellig vanaf 300 man tot 1000..
 
Uitspraak van Miss J op zaterdag 7 maart 2015 om 16:31:
Hoi Femmie de locatie is gezellig vanaf 300 man tot 1000..


Ja alleen zag net dat het een dag voor Pasen is. Klote. Kan ik mijn kids niet kwijt. Dat is het tweede feestje wat ik niet kan bijwonen door de kids. :s het zijn twee schatten hoor maar het matcht niet altijd met de feesten
Dat is uiteraard jammer.. Maar het paasweekend duurt vier dagen kan je hem niet in tweeen splitsen.. hihi
Goed concept! Gaat een succes worden! Heb al een feestje de volgende dag, denk niet dat het lukt erbij te zijn.:')
22 augustus staat al in m'n agenda!