Partyflock
 
­

Paazotod Dance 3 april met Girls Love Dj's, Hilversum House Mafia & The South

gepubliceerd door , op
flyer Paazotod
FeestPaazotod · Dance
Datumvrijdag 3 april 2015
LocatieAzotod Site
Net als de voorgaande jaren is ook dit jaar het Paasfeest in De Meern niet te missen. Dit jaar gooit Azotod er een schepje boven op. Met dikke namen als Girls Love DJs, Hilversum House Mafia & The South beloofd de eerste avond van het Paasweekend een spectaculair feest te worden. Met mooie danseressen, CO2 gunz, lichtshows en nog veel meer wordt dit evenement nog beter uitgepakt dan dat je gewend bent van de Azotod. Het belooft een dik feest te worden dus zorg dat je erbij bent!

Hilversum House Mafia
Hilversum House Mafia is een project van 3FM-DJ's Domien Verschuuren en Tjitse Leemhuis, die naast hun radiowerkzaamheden graag het publiek op de beste feestjes vermaken. De naam is natuurlijk een ode aan die drie helden uit Zweden, maar ook een enorme knipoog. En 'Hilversum House Mafia' bekt ook gewoon lekker. Domien presenteert dagelijks de avondshow op 3FM, waarin hij met de luisteraar op zoek gaat naar de nieuwste tracks en je muzikaal vergezelt in de avonduren. Tjitse (alias Tjibbe Tjibsma) is bekend van dé radiosensatie op je vrijdagavond: Ekstra Weekend. Daarnaast produceert hij het programma MetMichiel. Een optreden van de Hilversum House Mafia betekent de nieuwste hits in een stevige housebeat, sfeerverhogende confettiknallers en één doel: een uitzinnige menigte in de zaal!

Girls Love DJs
Girls Love DJs is een DJ/MC-act die ge garandeerd een mindblowing set neerzet die zelfs ervaren partycrowds compleet verrast. Wat meer dan tien jaar geleden in de Supperclub begon als een klein feestje, groeide uit tot een grootse clubavond. De verslavende energie van het publiek in combinatie met de eclectische en speelse sets van de DJ's smolten samen en creëerden één van de gekste clubavonden die Nederland ooit gezien heeft. De sfeer is nog altijd iedere keer weer uniek. De DJ- en MC-act brengt hun aanstekelijke (en vrouwvriendelijke!) energie naar alle clubs en festivals. Het is een show met ziel, geschiedenis en een met de hand gekozen tracklist vol populaire, herkenbare hits. Deze gaan die hand in hand met exclusieve bootlegs, remixes en materiaal van de Girls Love DJs zelf. Girls Love DJs is een geoliede samen werking van twee beruchte helden uit het nachtleven en van feestjes uit Amsterdam: Rob Zwart & Ron Simpson.

The South
Timo Adelaars & Leon Rodriguez Ruiz zijn twee opkomede DJ's/producers uit Utrecht die hard aan de weg timmeren. Ze draaien inmiddels in de dikste clubs van Nederland: Escape, Paradiso, Panama, Central Studios & Beachclub Vroeger. Ook hebben ze een vast plekje op Latin Village, en ze krijgen support van namen als D-Rashid, Gregor Salto, Chocolate Puma, Genairo Nvilla & Funx Radio. Hun energieke house-platen met Latin invloeden zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse clubs. Hun clubhit 'Elegibo' kan bijna iedereen uit het uitgaansleven meezingen! In januari waren ze nog Artist Of The Week bij Funx-Eclectic 030, en ze zijn regelmatig te vinden bij het FunX Dance Weekend. Natuurlijk zijn ze weer met nieuwe dingen bezig. Daarom zijn wij benieuwd naar wat ze in Azotod laten horen. Ervaar de energie die zij in je los zullen maken!

Micha Torcqué
Micha Torcqué draait al meer dan 15 jaar. Hij is door DJ Willow (Marco Verheul) in het diepe gegooid om voor veel mensen standaard op zaterdagavond te draaien. Hij draaide meerdere malen in discotheken in Salou, Blanes en een feestcafé in Oostenrijk, en werkte samen met grote namen als DJ Jean en Moortje. Sinds een aantal jaar draait hij geregeld in Azotod, met als headliner Magic Escape in de nieuwjaarsnacht. Samen met DJ Insane Sound (Ingmar Sprang) is DJ Torcqué ook als duo actief als de Noisy Boys. En we gaan nog veel van deze jongens horen!

DJ Serra
Met Pasen draait het om vrolijkheid, vindt DJ Serra. Daarom vult hij het laatste halfuur met euforische, melo dische en vrolijke harddance beats. Een geweldige uit smijter! Wat kun je je daarbij voorstellen? Denk aan de FeestDJRuud-remix van de Feesttent of The Year of the summer van Wildstylez. Zoiets. Serra begon als MC in de harddance-scene. Na een lange tijd host te zijn geweest naast grote namen als Jack of Sound & Digital Punk, vond Serra zijn draai achter de draaitafels. Met de meeste euforische harddance beats tot de gekste happy hardcore tracks laat hij de tent steeds weer uit z'n dak gaan. Dit halfuurtje is zeker de moeite waard!

Wilco Divaro
Wilco Divaro (oftewel Wilco Verhoeven) is een DJ/ producer uit Utrecht. Liefde voor muziek was er altijd al bij hem, maar toen hij begon met draaien op zijn 16e was het duidelijk: dit is het! Inmiddels heeft hij ruim zeven jaar draai-ervaring en kan hij het allemaal: allround, dance en zelfs apresski. In de afgelopen jaren draaide hij in binnen- en buitenland. In Nederland vertoonde hij zijn kunsten onder meer op het Beach Vibez Festival en meerdere malen op het Amsterdam Dance Event. In het buitenland kun je hem gezien hebben in verschillende clubs in Lloret de Mar en Miami.