Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw 16+ evenement in Utrecht

gepubliceerd door , op
Rebels
19 februari 2015
Het blijft de gemoederen bezig houden: Jongeren & Alcohol. Een jarenlange discussie bij de Nederlandse regering leidde uiteindelijk tot de wijziging van de alcoholwet op 1 januari 2014. Een positieve stap richting de preventie van alcoholgebruik onder jongeren, maar wel één met een negatieve nasmaak ten aanzien van het culturele vertier voor 16- en 17-jarigen. Sinds de wetswijziging is het aantal evenementen voor jongeren van 16 en 17 jaar namelijk drastisch geslonken. Vanuit dit oogpunt initiëren de organisatoren achter de landelijk bekende Fris-feesten op zondag 22 februari a.s. in de nieuwe Utrechtse club BASIS het nieuwe 16+ evenement van Utrecht, genaamd: Rebels!

Ruim een jaar geleden werd de eerste editie van Rebels gehouden in de populaire Amsterdamse Club AIR. "Een unieke ervaring om te zien dat nu ook de 16- en 17-jarigen een avond goed kunnen feesten zonder daarbij alcohol nodig te hebben", aldus Philippe Hes, namens 4PM Entertainment organisator van de feesten. "Inmiddels hebben de eerste edities van Rebels ook plaatsgevonden in Almere, Arnhem, Eindhoven, Haarlem en Hilversum en gezien de positieve ervaringen met Fris in Utrecht, leek dit een logische volgende stap. Zonder meer omdat de eerste editie plaatsvindt in club BASIS, een nieuwe, spannende locatie in Utrecht".

Op zondag 22 februari wordt alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke uitgaansavond neer te zetten. Uitgebreide visuals, lichtshows, dansacts en een line-up van zeer hoog niveau zijn slechts enkele onderdelen van deze eerste editie van Rebels in Utrecht. Niemand minder dan het DJ-duo Plan de Champagne zal aanwezig zijn om een onvergetelijke show neer te zetten. Ook de DJ's Rufus Riley, Jasha Rudge en DAIM zullen in Club BASIS aanwezig zijn om de eerste editie van Rebels Utrecht tot een groot success te maken.

Toegangskaarten kosten €10 (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via koop tickets, in alle Nederlandse AKO filialen en bij de kassa van Club BASIS. Indien nog beschikbaar zullen er op de avond zelf ook nog kaarten aan de deur worden verkocht. Deze kosten €15.
Alcohol, onder de 18 jaar, is niet toegestaan, uiteraard ook niet als dit vooraf is geconsumeerd. Drugs is niet toegestaan.

1 opmerking

 
Dus je gaat naar een drooggelegd feest om daar te luisteren naar muziek die niet aan te horen is behalve als je een stuk in je kraag gezopen hebt. Seems legit!