Partyflock

Ready to be Reckless

 

Ready to be Reckless

gepubliceerd door , op
Met CRAFT Festival 2015 in het vooruitzicht, zou je haast vergeten dat het eerdaags weer de Hoogste Tijd is voor een editie van Reckless. De Kdanz wordt weer omgebouwd tot een hardstyle-walhalla waar je in twee zalen kunt knallen op de tracks die het 'm doen, gepresenteerd door de artiesten die de toon aangeven op dit moment. Net als bij de voorgaande editie in januari zal Reckless naar een keiharde raw hardstyle avond toewerken. De tweede zaal zal in het teken staan van de toekomst. Bereid jezelf goed voor op het outdoorseizoen en zorg dat je Reckless niet mist!

Deze editie zal Reckless voor het eerst een echte aanvalsleider krijgen, en dan is er maar één man die de rol op zich kan nemen; B-Front.Bob van der Palen bracht de rauwe sound naar een groot publiek en wist binnen no time het genre te ontwikkelen tot de krachtigste substroming in de hardstyle. B-Front is als artiest completer dan ooit tevoren en bovendien één van de meest invloedrijke acts in de harder styles. Als iemand Reckless kan vertegenwoordigen, is het wel deze held.

B-Front's divisie heeft samen met Lose Your Mind een monsterverbond gesloten. Deze brigades doen het hart van de raw hardstyle liefhebber zeker sneller kloppen. Het spreekt bijna voor zich dat deze zwaargewichten garant staan voor een killer line-up.


Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop €15,00 en zijn verkrijgbaar via Ticketscript. De afgelopen editie van Reckless was aan de deur uitverkocht en gezien de voorverkoop op dit moment erg hard gaat kan organisatie Lose Your Mind niet garanderen dat er aan de deur nog kaarten beschikbaar zullen zijn. Houd de website www.loseyourmind.nl goed in de gaten, zo lang deze niet op uitverkocht staat zullen er tickets aan de deur verkrijgbaar zijn.

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Reckless is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig
legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt om geweigerd te worden.