Partyflock
 
­ Nederland

Eerste kis. editie in 2015 met The Mole live

gepubliceerd door , op
KIS.
30 december 2014
Het valt niet te ontkennen dat 2014 het jaar van Steve Rachmad was, een jaar waarin hij nieuw leven inblies in zijn Sterac alias en menig dansvloeren over de hele wereld in vuur en vlam zette. Tijdens dit drukke jaar, met een Amerikaanse tour en optredens op festivals als Time Warp, Welcome to the Future en Dekmantel Festival, is kis. in Studio 80 altijd een stabiele thuisbasis geweest. Nu de eerste editie van 2015 met The Mole live steeds dichterbij komt, neemt het enthousiasme voor jaar vol nieuwe evenementen kis. enorm toe!

Kis. 'keep it simple.' is niet zozeer bedoeld als basic of simpel. Het gaat eerder om de simpele genoegens in het leven; oprecht, eerlijk, inspirerend. Van status, hype of trends is geen sprake. Het draait om kwaliteit en passende elektronische muziek, van jaren '80 disco, tot house, deep en tech house, tot techno, en alles wat daar tussen valt. Het gaat om getalenteerde DJ's en het publiek die dit talent erkend. Het gaat ook om het samen zijn met vrienden; omringd door een gelijkgestemde cross-generatie van individuen.

Met de kis. evenementen in Studio 80 vorig jaar kwam ook Steve's liefde voor Canadezen duidelijk naar voren. Na het uitnodigen van Guillaume & the Coutu Dumonts en Cobblestone Jazz, is het nu de beurt aan Colin de la Plante – beter bekend als The Mole – om zijn apparatuur mee te nemen voor een live set. The Mole heeft zijn uitstekende reputatie opgebouwd door al meer dan tien jaar ware klassiekers uit te brengen, hij zal deze bulk aan ervaring tijdens zijn live show zeker goed benutten!

Studio 1 wordt warmgedraaid door de jongens van TAPE; één van Amsterdams fijnste labels voor de liefhebbers van kwaliteits-housemuziek. Voor de afgelopen editie van kis. werd InterStellar Funk uitgenodigd, komende editie is het tijd voor Jeroen Kok en Berend Kirch. De avond wordt vanzelfsprekend afgesloten door Steve Rachmad, die ondanks zijn motto 'keep it simple', je wederom versteld zal doen staan. Studio 2 duikt het diepe in met lokale helden Avos en Ferro. Rollende ritmes en een niet aflatende vibe; het is de perfecte plek om de voetjes te laten bewegen.


Tickets: €10,- early kis | €13,- regular kis | €15,- kis at the door