Partyflock
 
­ Nederland

Achtste editie A Day at the Park tovert Amsterdamse Bos om tot luxe festival-area

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.

A day at the park biedt ook dit jaar diverse area's met een groot aantal nationale en internationale DJ's en live acts, waaronder: A day at the park routiniers Housequake, een van de grootste Afrikaanse DJ's van dit moment Black Coffee, Toolroom Records frontman Mark Knight, feestmeester Low Steppa, het populaire Amsterdamse dj duo Kris Kross Amsterdam, Flow-baas Franky Rizardo, en Duitse techno helden Gabriel Ananda en Dominik Eulberg. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.
Het Land van Bosse in het Amsterdamse Bos wordt voor A day at the park omgetoverd tot een intieme festival area met o.a. de Park stage, de underground stage Under The Radar, de Flow stage van Franky Rizardo met de beste en nieuwste deephouse, de nieuwe area The Playground en de Buddha to Buddha area is ook weer van de partij met hun craftsmen en creatieve invulling inclusief deep house-rooted dance optreden.

Cijfer? Een 10. Echt, niets meer aan doen (.) Door het heerlijke weer was het een prima dag vertoeven op een prachtig aangekleed terrein. (Het Parool, 2014)


Service, comfort en oog voor detail. Alles is tot in de puntjes verzorgd (.) Het is niet verwonderlijk dat 'A day at the park' een grote schare trouwe bezoekers kent. (Festivalinfo, 2014)


A day at the park is niet zomaar een zomerfestival, het is luxueus, eigenzinnig, intiem en heeft een persoonlijke stijl. Kenmerkend voor het festival zijn comfort, kwaliteit, gezelligheid en vooral creativiteit.

Tickets voor A day at the park 2015 bedragen € 52,50 en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl