Partyflock
 
­ Nederland

NDSM-Vrijhaven viert haar vijfjarig jubileum

gepubliceerd door , op
NDSM Vrijhaven
10 februari 2015
FeestNDSM Vrijhaven · Koningsdag
Datummaandag 27 april 2015
LocatieNDSM-Werf Site
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag!

NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-Werf, staat weer in de steigers. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht. In iedere hoek van de NDSM-Werf zal er iets te beleven zijn. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigen karakter en eigen twist. Gratis en voor niets.

Aankomen op de NDSM-Werf kan met de feestpont. Met befaamde DJ's, van iedere feestcommissie een afgevaardigde, wordt men al dansend naar de overkant gebracht.

Om 9:00 uur start de kindervrijmarkt. Hier kunnen kinderen hun spulletjes verkopen vanaf een kleedje of een marktkraam. Ook worden alle kids uitgenodigd om hun kunstjes te laten zien. De vaste horeca plekken als Noorderlicht en Pllek doen natuurlijk ieder jaar een enorme duit in het zakje met grootse bands en dj's.

Tussen de containers van het NDSM Treehouse heeft organisatie These Guys al jaren een gratis underground elektronisch event. Dit surreëel labyrint biedt ook ruimte aan bandjes, verrassende eetconcepten en kunstinstallaties georganiseerd door de 'artists in residence' van NDSM Treehouse. Vanuit daar wandel je zo door naar Trammeland. De trammetjes die nooit meer zullen rijden en waar kunstenaars de dienst uit maken met hun 'houtje touwtje stage'.

Naast 'houtje touwtje' is er een serieuze internationale techno line-up van Voltt en Lockdown Amsterdam. Hiervoor moet apart een kaartje worden aangeschaft.

Als je meer zin hebt in de muzikale veelzijdigheid van lokale artiesten, loop dan naar het Noord-Podium. Van singer-songwriter tot hip hop tot rock & roll. Naast dit podium mag er naar hartenlust worden gerolschaatst op disco tunes. Rolschaatsen zijn te huur en een speciale baan wordt afgebakend.

Of wil je liever even chillen? Ga dan naar de Irie Reggae Corner, de rasta mannen van Covenant Soundsystem zijn terug met een eigen stage.

NDSM Vrijhaven trekt een breed urban creatief publiek, jong en oud. En zelf meedoen is ook een optie.