Partyflock
 
­

Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam met een top line-up

gepubliceerd door , op
Zaterdag 21 februari 2015 is het tijd voor Freestyle Madness in Club Eclipse te Rotterdam! De lekkerste Freestyle sound heel de nacht lang in één van de grootste en mooiste clubs van Rotterdam. De club, die voorheen bekend stond als o.a. Outland en Ministry of Dance, gaat 21 februari laten zien dat na heel wat jaartjes Eclipse nog steeds de "place to be" is voor een geweldige Freestyle club night! NRG Events heeft voor de 3de editie een line-up verzamelt van alleen maar top artiesten die garant staat voor het dak eraf! (of in het geval van Eclipse; de koepel eraf!)

Kaarten gaan maandag 12 januari 2015 in de voorverkoop o.a. via de website van Eclipse: club-eclipse.­nl De eerste 250 kaarten zijn "early bird tickets" en kosten slechts € 6,99 (ex. fee) Zodra deze kaarten zijn uitverkocht kosten een "2de early bird ticket" € 10,00 (ex. fee) Ook hier zijn er 250 van beschikbaar en deze zijn tot maximaal 13 februari beschikbaar. Na deze datum kost een kaartje in de voorverkoop € 15,00 (ex. fee) Wacht dus niet te lang met het kopen van een kaartje voor Freestyle Madness aangezien het wel een erg vet feest gaat worden voor een zeer lage "early bird" prijs.

Line-up Freestyle Madness:
The Prophet
The Viper
Ruthless
Dr Phunk
Pat B
Genius
OCD
Hosted by: MC TMC

Aftermovie Freestyle Madness 2013
Om alvast in de stemming te komen voor zaterdag 21 februari bekijk dan hieronder de aftermovie van de eerste editie van Freestyle Madness in Club Eclipse in 2013!Auto en openbaar vervoer
Club Eclipse is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Alexander. De locatie is gelegen aan de overkant van de straat. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op ns.­nl, ov9292.­nl of ret.­nl Ook met de auto is Club Eclipse uitstekend te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen bewaakte parkeerterrein.

Websites en social media
NRG Events: facebookpage,nrg-events.­nl
Eclipse:,club-eclipse.­nl
Freestyle Madness: facebook

Verdere informatie
Kijk voor meer informatie op de site van NRG Events: nrg-events.­nl en op de website van Club Eclipse: club-eclipse.­nl
De minimale leeftijd voor 'Freestyle Madness' in Club Eclipse, Rotterdam is 18 jaar, bij twijfel kan er om je ID gevraagd worden. Het feest begint om 22:00 en eindigt om 06:00.

Datum:Zaterdag 21 februari 2015
Locatie:Club Eclipse
Adres:Prins Alexanderlaan 37, Rotterdam
Tijd:22:00 – 06:00

1st Early Madness ticket:€ 6,99 (ex. fee) (max. 250 tickets)
2nd Early Madness ticket:€ 10,00 (ex. fee) (max 250 tickets)
Reguliere Entree ticket:€ 15,00 (ex. fee)

Buy presale, because you pay more at the door!

Online Voorverkoop:Paylogic
Winkel voorverkoop:Alle Primera winkels in Nederland

3 opmerkingen

Fissa fissa