Partyflock
 
­ Nederland

Valentine Edition van Latin Lovers in de Lichtfabriek

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
8 januari 2015
FeestLatin Lovers · Valentine Edition
Datumzaterdag 14 februari 2015
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieLichtfabriek Site
Goed nieuws voor iedereen in de omgeving van Haarlem: Latin Lovers komt weer op bezoek en ditmaal weer in de vernieuwde De Lichtfabriek! Heel Haarlem maakt al jaren kennis met het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland in het Patronaat maar net als vorig jaar gaat Latin Lovers weer een dikke editie bouwen in De Lichtfabriek. Dit keer op zaterdag 14 februari met een speciale 'Valentine Edition'. De helden achter de draaitafels zijn niemand minder dan: Gregor Salto, Genairo Nvilla, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash en MC Jollygood!

Line-up
De eerste headliner op de prachtige lijst van artiesten deze avond is Gregor Salto. Als echte Haarlemmer mag hij op deze Valentijnsdag natuurlijk niet ontbreken voor een hoop liefde op de dansvloer. Zijn partner in crime Genairo Nvilla draait tegenwoordig op alle specials van Latin Lovers en met zijn trommels en percussie is stilstaan gewoonweg geen optie! Marlldexx, een graag geziene gast bij de vrouwen pronkt ook in de dj booth en de Latin Lovers residents Chris Rox en Jasper Clash, die als geen ander allebei weten hoe ze de dansvloer moeten laten schudden, zullen met hun enige echte Latin Lovers sound zorgen voor een memorabele avond voor zowel de stelletjes als de singles! De avond wordt gehost door MC Jollygood!

Tickets: single tickets, love tickets en ladytickets!

Speciaal voor de 'Valentine Edition' zijn er drie soorten kaarten beschikbaar: single tickets, love tickets en ladytickets. Single tickets zijn er voor iedereen en deze kosten 14 euro per stuk en geven toegang tot 1 persoon. De ladytickets zijn alleen voor dames en met 1 ladyticket kunnen 2 dames naar binnen en deze kosten 18 euro. Voor de tortelduifjes die graag Valentijnsdag op een originele manier willen vieren heeft Latin Lovers exclusieve love tickets beschikbaar. Met deze love tickets kun jij met je partner op 1 ticket naar binnen en deze kosten 18 euro. Let op, er zijn maar 100 ladytickets en 100 Love tickets beschikbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Alle tickets zijn online te bestellen via koop tickets.