Partyflock
 
­ Nederland

Salsa Fort by Salsa Breeze

gepubliceerd door , op
Salsa Fort
19 december 2014
FeestSalsa Fort · The Red Carpet Edition
Datumvrijdag 26 december 2014
LocatieFort St. Gertrudis Site
Na een reeks van succesvolle Salsa Breeze edities wordt dit jaar, 2014, afgesloten met het traditionele kerst en nieuwjaarsgala: Salsa Fort- The Red Carpet Edition! De naam zegt eigenlijk al genoeg: ze gaan tijdens de feestdagen extra uitpakken in samenwerking met de Arjan van Dijk Groep! Met een Royal line-up van de beste dj's, top live muziek, hoogwaardige entertainment en uiteraard een unieke Arjan van Dijk Groep locatie. Op vrijdag 26 december worden jullie als Vips in de watten gelegd tijdens Salsa Fort - the Red Carpet edition @ Fort St Gertrudis - Geertruidenberg (regio Breda/Utrecht).

Salsa Fort is een high-class salsafeest op een unieke locatie van de Arjan van Dijk Groep. Je kunt er heerlijk genieten van een goede line-up en luxueuze party area's. De statige locatie Fort St. Gertrudis wordt geheel omgetoverd tot een royal latinpalace met de beste salsa, merengue, bachata, kizomba, urban, dancehall, reggaeton & Caribbean muziek. Bij aankomst word je ontvangen op de rodeloper en waan je jezelf direct in de royal sfeer van Salsa Fort!

Line-up
De gehele avond kun je op en top genieten in vier unieke area's met onze first-rate line-up! In de Bachata Fort Area laten dj Jack, dj Herb & liveband Sabor A Mao met hun ijzersterke ritme, je de hele avond swingen. Ook een grote fan van de kizomba? Mis dan niet de zwoele kizomba beats van dj Ellen, Dj Walter Correia & Dj Jo MarQues in de Kizomba Fort Area! Born to dance salsa? Dj Geraldo, Dj Sandro zetten de dansvloer in vuur en vlam met salsa en mambo in de Salsa Fort Area. Last but not least kun je ook genieten van de heerlijkste urban & eclectic mix in de Urban Fort Area met Myron Vasquez, Medito en Tenko.