Partyflock
 
­

STRP Biënnale 2015 met Kaytranada, Karenn en The Gaslamp Killer

gepubliceerd door , op
De eerste artiesten voor de Dance Night van de STRP Biënnale op zaterdag 21 maart 2015 zijn bekend. Onder meer beatmaker Kaytranada en de energieke dj / producer The The Gaslamp Killer spelen in het Klokgebouw in Eindhoven. Clark, die al enkele jaren hoge ogen gooit met zijn releases op het prestigieuze Warp label, is eveneens aan de line-up toegevoegd.

Verder maakte STRP bekend dat Karenn, de samenwerking tussen technoproducers Blawan en Pariah, Objekt met zijn android techno, en 2562 naar Eindhoven komen. 2562 neemt een speciale audiovisuele show mee in samenwerking met videokunstenares Heleen Blanken, die eerder op ADE zijn wereldpremière beleefde. Andere trekkers met een avontuurlijke edge zijn de minimale industriële klanken van Factory Floor en de eclectische beats & bass van Pinch & Mumdance. In januari worden er meer artiesten aan de line-up van deze avond toegevoegd.

STRP Biënnale 2015
STRP Biënnale 2015 is een tiendaags festival vol spectaculaire kunst, experimentele technologie en elektronische muziek. Een expositie vol interactieve en hybride kunstwerken en het inmiddels uitverkochte optreden van Underworld op 27 maart maken deel uit van dit tweejaarlijks evenement. STRP draagt de passie voor technologie ook graag uit met rondleidingen voor scholieren, samenwerkingsprojecten tussen creatieven, studenten en senioren en een internationale conferentie over creatieve technologie waarin kunstenaars en technologen een kijkje achter de schermen bieden.

Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website www.strp.nl.