Partyflock
 
­ Nederland

Draaimolen presents Dj Tennis all night long

gepubliceerd door , op
Draaimolen
10 november 2014
FeestDraaimolen · Christmas Special
Datumvrijdag 26 december 2014
LocatieDudok Tilburg Site
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.

Eerder dit jaar draaide Tennis een set voor 300 bezoekers aan het 't Blauwe Meer, dit werd een hoogtepunt in de jonge geschiedenis van de organisatie. Dit keer zal hij Dudok, de vertrouwde locatie van Draaimolen, meenemen op een muzikale reis. De Draaimolen Christmas Special biedt plaats aan 600 bezoekers.

De 44-jarige Italiaanse Dj kreeg, na zijn optreden bij Draaimolen, steeds meer naamsbekendheid in Nederland. Zo stond hij dit jaar op Amsterdam Dance Event, Amsterdam Open Air en hoste hij zijn eigen avond in Trouw. Resident Advisor, een van de grootste internationale techno blogs, plaatst Dj Tennis als 42e in de top 100 Dj's van 2014.

Draaimolen biedt de kans om tickets winnen voor dit evenement. De organisatie komt deze maand met een adventkalender waarbij elke dag meerdere cadeaus worden weggegeven, een ticket voor dit evenement behoort tot de prijzen. De kaartverkoop van Draaimolen is reeds begonnen, veertig procent van de tickets is al verkocht. Ticketprijs is €17.

Draaimolen Dj Tennis 9all night long] start om 22:00 uur en vindt in plaats in Dudok Tilburg.