Partyflock
 
­ Nederland

De X-Mas Sparkling Edition al negen jaar op rij het leukste pre-kerstfeestje

gepubliceerd door , op
Ook dit jaar zullen jullie er in het weekend voor Kerst weer aan moeten geloven; Decisions brengt je dan alweer de negende editie van dit intussen vermaarde feest! En evenals voorgaande jaren vindt deze plaats in de luxurious danceclub Eindelijk Weer te Almere.



Vóór de kerst nog even goed los met je vrienden? Kom dan ook een dansje doen in Almere waar we dan alvast een voorschot nemen op de gezelligheid van de aankomende feestdagen. En vanzelfsprekend trakteert Decisions je weer op vers fruit, snoep en ijs.



De X-Mas Sparkling begint om 22:00 en duurt tot ongeveer 05:00 en deze mannen zullen jullie gedurende deze nacht op de been houden met hun sparkling beats en de lekkerste tracks uit hun collectie:



Het gaat los vanaf het begin en gezien de kwaliteiten van deze heren zal het een uitdaging worden om je energie te doseren, want jullie kwaliteit is juist dat jullie er altijd volledig voor gaan! En zo hoort het dan ook, no holding back...maar optimaal genieten.

Dames t/m 23:30 gratis entree
Earlybird tickets voor 10 euro zolang de voorraad strekt (uitverkocht), daarna 15 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets, check op de website www.decisionsparty.nl.

Tot ziens in Eindelijk Weer te Almere op 20 december aanstaande, de X-Mas Sparkling Edition: yet another great Decisions party!



7 opmerkingen

Werkzaam bij Decisions
Gaat weer een heerlijk gezellig avond/nacht geworden :jaja:

VET VEEL ZIN AN :P

Nog 4 nachtjes ppfff jump jump stuiter stuiter nee volgens mij heb ik er niet zoveel zin in ;)

Vond net een leuk filmpje van vorig jaar van Maximo :respect:



IS HET AL ZATERDAG :roflol:
laatste aanpassing
Dit wordt weer SUPER gezellig en knallend feest zoals altijd in echte kerstsfeer dit mag je niet missen yeah heel veel zin in om alvast in kerst stemming te komen x-mas party here i come I LIKE IT I LOVE IT <3
heerlijke kerst met DESICIONS.

Het wachten wordt door jullie altijd zo beloond.
prachtig kerstkado,we gaan ervan genieten.
Nog 2 dagen gaat weer een geweldig FEEST worden met een hooggehalte leuke gezellige mensen

En in combinatie met deze dj,s zullen we geen moment stil staan :bounce:

Dat gaan we zeker zussie hihi en ja femm we gaan echt niet stil staan ..... stuiter stuiter gelukkig nog 2 nachtjes ppfff
Elk jaar een feest dus ook dit jaar zal het weer een super feest worden....
Dus mocht je nog twijfelen.... check dan de feesten van de jaren er voor en je bent verkocht...
we hebben er zin in :woop: