Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore4life · latest info

gepubliceerd door , op
Hardcore4life
28 november 2014
Nederlands
Engels
Alles wat hardcore te bieden heeft vind je aanstaande zaterdag in de Maassilo. Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: voor iedere liefhebber wat wils! De grootste namen, afgewisseld door nieuw talent zullen het beste van de hedendaagse Hardcore scene aan je presenteren. Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die handig zijn om vooraf te weten. Al deze belangrijke laatste informatie die je als bezoeker dient te weten voordat je zaterdag naar Rotterdam afreist, vind je hieronder.

Timetable
  • Hardcore Classics
  • za 22:00 - 23:30:  Nederland hardcore
  • za 23:30 - 01:00:  Nederland hardcore
  • zo 01:00 - 02:00:  Nederland hardcore
  • zo 02:00 - 03:00:  Italië hardcore
  • zo 03:00 - 04:00:  Nederland hardcore
  • zo 04:00 - 05:00:  Nederland hardcore
  • zo 05:00 - 06:30:  Nederland drum & bass, hardcore
  • · MC Nederland hardcore
  • Hardcore4ladies
  • za 22:00 - 23:30:  Nederland hardcore
  • za 23:30 - 01:00:  Nederland hardcore
  • zo 01:00 - 02:00:  Nederland hardcore
  • zo 02:00 - 03:00:  Oekraïne hardcore
  • zo 03:00 - 04:00:  Polen Nederland hardcore, hard techno
  • zo 04:00 - 05:00:  Nederland hardcore
  • zo 05:00 - 06:00:  Polen Nederland hardcore
  • · MC Nederland


Volg Hardcore4life online!
Tijdens, voor en na Hardcore4life wordt er een hoop foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud, Google, Instagram & Tumblr om op de hoogte te blijven wat er voor, tijdens en het evenement gebeurt. Like hiernaast de speciale Hardcore4life Facebook pagina voor exclusieve content. Gebruik altijd de hashtag #H4L wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief backstage-verslag van Hardcore4life met foto's en video's.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Hardcore4life is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en hiernaast betaal je €5 borg, die je bij het inleveren van de sleutel weer terugkrijgt. Zorg er voor dat je contant geld meeneemt, want je kunt hier niet pinnen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Maassilo bevinden zich diverse muntkassa's. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is 'zero tolerance'. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Hardcore4life feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar de Maassilo. Je pakt metrolijn D of E vanaf centraal station en stapt uit bij metrostation 'Maashaven'. De Maassilo ligt hier pal naast. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Maashaven. Raadpleeg Planner Plus op www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
De Maassilo is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor theater. Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid op de kades rondom de Maashaven.

Meer informatie
Voor meer informatie over Hardcore4life check je deze website.

5 opmerkingen

nep feest