Partyflock
 
­ Nederland

Start kaartverkoop jubilerend Dance Valley 2004 op 27 maart

gepubliceerd door , op
Start kaartverkoop jubilerend Dance Valley 2004 op 27 maart
25 maart 2004
FeestDance Valley · A Decade of Dance
Datumzaterdag 7 augustus 2004
LocatieSpaarnwoude Park Site
UDC, de entertainment organisatie uit Purmerend en bekend van grootschalige evenementen als Strike One, Impulz Festival en Dance Valley, maakt zojuist bekend dat de ticketverkoop van de 10e editie van Dance Valley Festival op zaterdag 27 maart aanstaande om 10.00 uur ‘s ochtends zal starten. In tegenstelling tot eerdere berichten zal het festival niet 3 dagen maar zoals vertrouwd op de eerste zaterdag in augustus plaatsvinden op recreatiegebied Spaarnwoude namelijk 7 augustus 2004.

Dance Valley werd tijdens de eerste editie ontdekt door 6000 enthousiaste house liefhebbers en zij gaven het event die bewuste zomer een sfeer die het festival de naam het Woodstock van de Dance opleverde. Vandaag de dag houdt iedere zichzelf respecterende dancefan in de vakantieplanning rekening met de datum van Dance Valley. De love and peace sfeer van het grootste en oorspronkelijkste dance event ter wereld is voor de dance liefhebber het moment van het jaar om in de vallei van Spaarnwoude uitbundig te feesten, nieuwe vriendschappen te beginnen of oude aan te halen.

Organisator UDC meldt dat met drie open air stages, minimaal 10 live acts en meer dan 160 dj’s, Dance Valley zichzelf dit jubilerende jaar zowel muzikaal als productioneel zal overtreffen. Met ondere andere de grootste vuurwerk show van Nederland, een flower power dorp en vele andere decors en attracties wordt alles uit de kast gehaald om de bezoekers het meest indrukwekkende dance feest van de afgelopen 10 jaar te bezorgen en organisatorisch de reputatie van beste dance event van de wereld te bevestigen. De 10e editie wordt door UDC bovendien aangegrepen om de bezoekers te trakteren op een uniek gebaar door als enige dance en entertainment organisatie van Nederland dit jaar de prijs van een toegangskaart van haar festival te verlagen. Bovendien zijn vele voorzieningen zoals pendelbussen van en naar het event terrein, parkeren en toiletten dit jaar in de toegangsprijs inbegrepen.

De kaartverkoop van Dance Valley 2004 zal wederom een evenement op zich zijn. Vorig jaar lagen honderden fans in slaapzakken voor de deur van de verschillende voorverkoopadressen en in verband met het jubileum en de reputatie van Dance Valley zal volgens UDC ook dit jaar weer een ware run ontstaan op de toegangsbewijzen. Naast de bekende voorverkoopadressen, Ticketservice, GWK- en Postkantoren zullen daarom de kaarten voor Dance Valley Festival 2004 en alle andere UDC events nu ook verkrijgbaar zijn via Ticketbox, Free recordshop, Primera en een geselecteerd aantal vestigingen van Music Store. Hierdoor is de verkrijgbaarheid van UDC tickets optimaal en biedt het de dance liefhebber de unieke mogelijkheid om overal in Nederland bij alle bekend kaartverkooppunten Dance Valley of UDC tickets te kopen. Het programma en line up van Dance Valley 2004 zullen later dit jaar bekend gemaakt worden.

Dance Valley
Start voorverkoop: 27 maart 2004
Datum event: 7 augustus 2004
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude, gemeente Velsen
Tijdstip: 10.00 - 23.00 uur
Kaarten: € 65,- .exclusief vvk fee
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox,Ticketservice, Free Record Shop, Primera, Musicstore, GWK- en Postkantoren en de bekende voorverkoopadressen.

Voor meer informatie over UDC en Dance Valley: www.udc.nl en www.dancevalley.nl

122 opmerkingen

ikkuh zeeka gaan
gaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!

zal het bier nu 8 euro per flesje zijn of zullen ze het op 4 euro houden????
65,- is wel een hoop geld... maar het is het zekah waard!!! (zeker met de Global stage)

Dit jaar zeker gaan dus!
Halfbloedje <<>Indo<>> 27 maart 2004 20:24
vroeger kon je voor 12,50 heen excl. fee


vroeger koste zoethout nog een cent, toen was een twix nog een raider en was de atari beter als de nintendo

maar goed, ik skip dit feest even denk ik
liever naar N1 en Mysteryland
Ik heb dr zin an!
 
ik ga zeker
dancevalley 10# :bounce:
Ik heb er nu al weer zin in. gelukkig is kaartje goedkoper dan vorig jaar en zijn meerdere dingen inbegrepen!! :D :D
wij zijn er zekers ook weer bij
Ik heb er nu al weer zin in. gelukkig is kaartje goedkoper dan vorig jaar en zijn meerdere dingen inbegrepen!!


Let maar us op, ze verhogen dit jaar gewoon de prijs voor een consumptie(-muntje). Het geld moet toch ergens terugverdiend worden :S
 
nou zoals je me op deze foto zie hehehe had ik het best naar me zin vorig jaar...
zie jullie daar wel laterssssss
 
ik wil er heeeeel graag heen maar 65 euro daar doe ik niet aan mee SCHANDALIG!
en dan die mensen die NU al vragen of je ook naar DanceValley gaat.
Hoe kan ik dat nou NU toch al weten, duurt godver nog n half jaar. Vond het altijd wel het feest der feesten, maar sinds het bezoekersaantal zo gedropt is en daardoor de prijs bijna 2x zo duur is geworden, weet ik het niet meer hoor.
Wat ik al wel vantevoren weet is dat Mysteryland, DefQon en Extrema wel op de planning staan ;)
en trouwens nog iets.......ga echt geen 70 euri's neertellen voor n feest waarvan ik nog niet eens de line-up weet???????
 
Gemekker altijd om de prijzen, goh t scheelt 5 euro met sensation en 15 met mysteryland. Gekkehuis!!! Line-up zijn altijd van veel betere klasse en uitgebreider, sterker nog; kwaliteit van de bovenste plank. Buiten dat; de sfeer is ook altijd beter, en het duurt 14 uur.
Ok, 65 euro is veel geld, maar als dat je struikelpunt is, dan ben je uberhaupt niet echt een grote evenementen liefhebber en heb je inderdaad niet veel te zoeken op DV. Je kan DV nou eenmaal niet vergelijken met feestjes van 5 tot 14 euro.

Anyway; sfeer, zon, muziek: Dance Valley, me present!
laatste aanpassing
Heb mijn kaartje inmiddels en ga er zeker knallen!
MZZL De HAMLAP :beer:
 
Artiest Programm
Ronald>> ga echt geen 70 euri's neertellen voor n feest waarvan ik nog niet eens de line-up weet???????

zeker waar. als er een paar techno helden staan, dan is het zeker de moeite waard. en anders klimmen we toch gewoon over het hek... ;)
 
wij gaan ook :bounce:
Je kunt ook gewoon jezelf naar binnen lullen, heel ontschuldig kijken!!
Doet me broertje ook overal.
Bij de TMF awards ben ik ook backstage geweest met een vriendin van me , terwijl we geen eens een normaal kaartje hadden.
We stonden dus helemaal voor en mochten via backstage.
laatste aanpassing
Vorig jaar was het nog duurder.....!!! en nu zit er gratis toilet en gratis parkeren bij.. Als je bekijkt dat je normaal min. 5 euro meestal 10 aan parkeren kwijt bent...en dat als het zo warm is en je veel drinkt, je ook al vaak naar t toilet moet wat normaal 50 euro cent per keer kost, dan is dit toch wel een verbetering ten opzichte van vorig jaar...Ik ben er zeker bij!!!:bounce:
Ik ga ook zekerrrrrrrrrr wel. Vorig jaar vond ik het ook te duur, maar heb ik toch 1 van de beste daggies gehad van het jaar!! Dus leggen we alvast maar wat geld opzij!!!!!!! :)
Mogen ze het bier nu wel wat goedkoper maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Zeker een duur feest, maar wel idd 1 van de gaafste feesten van het jaar.

Ik heb de kaartjes al thuis liggen.......
het bier zal wel in verhouding staan tot de toegangsprijs
vorig jaar 4 euro
dit jaar 5 ??????????
ook al kreeg ik geld toe, dan zou ik nog niet gaan ;)
 
En er zijn gewoon al meer dan 18.000 kaarten verkocht!! Toch maar gauw een kaartje gaan halen!!
eens ff kijken of ik dan tijd heb :)

denk dat dat wel moet lukken ;)
No fucking way dudes. Too soft and too Happy!!!!
 
Wat zit iedereen nu te zeuren over de prijs?
DV is het festival van het jaar!
en moet je ook kijken wat de line up elk jaar is, alleen voor Deep Dish, Sasha, en Sander Kleinenberg betaal ik al € 65,- !!
HAHAHAHAHAHAHA.

LOL

:D

Zat te twijfellen ofdat ik naar DV zou gaan, aangezien de prijs € 65,- is (EN TERECHT).
Deze maand krijg ik ook nog rekeningen van school etc etc bla bla...kut zooi dus :(.

MAAR:

HAHA, Vrijdag kreeg ik een aangetekende énvelop van Vodafone toegestuurd, schrok me helemaal de tering weant d8 dat het misschien iets te maken had met rekeningen niet betald ofzo :S, m`n vader zat ook al zo raar te kijken :P.

Dus ik maak `m een beetje zenuwachtig open...en wat denk je:

Geachte heer Weerdenburg, bij deze sturen we je twee kaarten op voor Dance Valley die u gewonnen heeft naar aanleiding van het gegeven antwoord op onze website. :D:D:D:D:D.

Dus ik ben er zekersss ook bij!!!