Partyflock
 
­ Nederland

Hoelahoep viert eerste verjaardag

gepubliceerd door , op
Hoelahoep
24 november 2014
FeestHoelahoep · 1 Year anniversary
Datumzaterdag 6 december 2014
LocatieTwentySix
De tijd vliegt en Hoelahoep vliegt mee! Op zaterdag 6 december is het zover, Hoelahoep is jarig en Club TwentySix zal de enige plek zijn waar op 6 december de zon schijnt! Ze blikken terug op een jaar vol hete, kleurrijke, uitverkochte, sexy Hoelahoep edities en speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal leuke verrassingen!

Hoelahoep heet je warm welkom en neemt je mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika. Gooi je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes en de tropische gastvrijheid waarbij de temperatuur flink zal stijgen! De dames van Suga & Cream nemen je graag mee op een tropisch tripje waarbij ze de Caribische partyvibe naar Rotterdam brengen.

Dit keer met twee area's! Boven opent Le'Main en kun je daarna heerlijk dansen op de meest zwoele zouk, merengue, kizomba en bachata tracks van DJ Pepez. Zoals jullie gewend zijn gaat beneden het dak eraf met de dikste dancehall en reggae van DJ's Jah, Richer, Rass King on the mic en een speciale afsluiter voor dit 1 jarig bestaan!

Helden van de avond:
Jah
Richer
Le'Main
Pepez
Rass King on the mic
En een special guest als afsluiter

Entree: €10 | Kassa open: 23:00