Partyflock
 
­ Nederland

Het Stuiterbal

gepubliceerd door , op
Het Stuiterbal
13 november 2014
Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag tijdens het vijfjarig jubileum van Het Stuiterbal. Op maandag 16 februari 2015 staat al weer de vijfde editie van Het Stuiterbal op de planning, zo'n vijfjarig bestaan kunnen ze natuurlijk niet ongehoord voorbij laten gaan. Grootse plannen zijn gesmeed om deze editie tot een geweldig jubileum te maken.

Ze zijn erg blij met de artiesten die dit feestje mee komen vieren. Natuurlijk zijn Deepack, Luna & friends erbij. Sinds de eerste editie in 2011 komen ze al langs, die mogen dus niet ontbreken in dit jubileumjaar. Hoe je een feestje moet vieren, hoef je Adaro niet uit te leggen, overal waar 'the boxer' komt staat de complete zaal op zijn kop. Ook de sets van Boaz van de Beatz zijn een grote brok energie. De producer heeft al menig hit gescoord en zal je doen verrassen. De regionale helden van Noisecult en Puinhoop Kollektiv gaan als een raket en een plek op Het Stuiterbal is helemaal verdiend. Bij een goed feest hoort natuurlijk een dikke afsluiter, die rol is Paul Elstak op het lijf geschreven. Hij zal het vijfjarig bestaan knallend tot een einde brengen.

Line Up:
- Adaro
- Paul Elstak
- Boaz van de Beatz (Nouveau Riche)
- Deepack, Luna & Friends
- Noisecult
- Puinhoop Kollektiv
- MC Villain
- MC Apster

Aftermovie 2014


Vervoer
Om Haghorst beter bereikbaar te maken zijn er Stuiterbussen in het leven geroepen. Vanuit verschillende plaatsen in Brabant vertrekken deze bussen richting Het Stuiterbal. Meer informatie hierover vind je op www.hetstuiterbal.nl/vervoer

Tickets
Tickets kosten €10 (ex 70ct fee) en zijn verkrijgbaar op www.hetstuiterbal.nl/kaarten.