Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie Full Moon 15 november: stageplan, techniek, shows, bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Al tien dagen wordt er hard gewerkt in de Amsterdam Studio's. De mooie verbindingstenten staan al om alle zalen te verbinden, zoals je op de productietekening kunt zien. Door die gezellig ingerichte tenten en twee supergrote zalen en één kleinere beleef je een Full Moon sfeer die totaal anders is dan alle voorgaande Full Moon feesten. Je loopt gezellig door de verwarmde tenten en mooie zalen, onder de staging en vipdecks door en overal zal er wat te doen zijn (zie tekening). Je komt van alles tegen, van leuke marktstandjes tot gezellige plekken waar je met je vrienden kunt relaxen.



Op dit moment wordt er al hard gewerkt door een groot team om dit ultiem sensationele evenement vorm te geven. De podia's worden gebouwd, vele technische hoogstandjes geïnstalleerd en getest zodat alles voorbereid is op een geweldige nacht bij Full Moon. Ruim 180 m2 LED beweegbare screens, 20 van de allermooiste lasers ooit, arial acts (luchtacrobatiek), circusartiesten tussen het publiek en boven je hoofd, je komt van alles tegen op Full Moon. Doordat alle zalen met elkaar verbonden zijn kun je heerlijk genieten van alles wat er te beleven is.



Alle voordelige kaarten zijn helemaal op, en de laatste reguliere voorverkoop kaarten zijn nu nog verkrijgbaar via de voorverkoopadressen. Ook kun je kaarten halen bij alle Primera winkels als je liever niet online koopt. Let op, de kaarten zijn bijna op!

Line-up Full Moon
Shermanology
Menno de Jong
Mitchell Niemeyer
Spider
Signum
Cor Fijneman
Adam Seller
MEM
Jean
Miss Melody
Ruben Vitalis
Peter Woodz
Alfredo Da Matta
Roomer
Winston Post
Mc UB
Mc Stanford



Reserveer met 6 vrienden of meer een eigen VIP-tafel voor een echte topervaring!
Ook de VIP tafels zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog maar enkele VIP-tafels beschikbaar met eigen drank, bediening en extra's en een geweldig uitzicht! Wil je samen met 6 vrienden of meer van Full Moon een onvergetelijke ervaring maken? Reserveer dan samen een VIP-tafel. Voor meer informatie en reserveren mail je naar Info@danceworld.info.

Mooiste VIP-decks
Met een eigen tafel is natuurlijk de absolute top, maar ook zonder heb je als VIP de mooiste ervaring op Full Moon. Er wordt altijd veel aandacht aan besteedt de verschillende VIP decks mooi en stylish in te richten met vele extra's. Aparte VIP ingang, toiletten, vers fruit en versnaperingen en het allerbeste uitzicht maken dat jij je ook echt VIP voelt!

Party info
De dresscode voor Full Moon is zoals altijd Pure White. Toegang heeft iedereen boven de 18 jaar, mannen alleen of groepen mannen kunnen geweigerd worden. Uiteraard zijn er kluisjes aanwezig. De nieuwe locatie zijn de Amsterdam Studio's, H.J.E. Wenckebachweg 173, 1096 AM Amsterdam. Parkeren is gratis rondom de locatie!

1 opmerking

 
Eerst was het 80% uitverkocht en nu bijna uitverkocht. Al is het helemaal uitverkocht lekker boeiend, er zijn genoeg andere feesten.