Partyflock
 
­ Nederland

Lekkerste deep -en techhouse tijdens N8vlinders in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 29 november is, na het succes van de eerste editie, het nieuwe concept N8vlinders opnieuw in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar tweede editie Erick Eerdhuizen voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!

Erick Eerdhuizen heeft inmiddels zoveel ervaring in de clubscene, daar krijgt een paard de spreekwoordelijke hik van. Zijn nieuwe geluid wordt dan ook door iedereen met open armen ontvangen, want Erick Eerdhuizen is meer dan underground gegaan. Dat hij dat heeft bewezen met gigs op oa A day at the park, HRFST festival, Solar, Sneeuwbal festival en diepe avondjes in oa Toffler en Studio 80 staat buiten kijf, ontzettend tof dat Erick nu zijn debuut maakt op N8vlinders!

Een andere bekende voor de Utrechtse stappers is Wouter S. Inmiddels is hij omgedoopt tot resident van N8vlinders en met eigen avonden zoals 44BASS en het geprezen Kaleidoscope is Wouter geen kleine jongen meer in de Domstad. De twee youngsters die op dit moment als een komeet door de atmosfeer schieten zijn Buurman & Buurman. Zij staan voor kwaliteits house van de bovenste plank waar geen kazige platen van gegeten worden. Boys, welkom bij N8vlinders!

Verder op het programma staat ook Jasper Clash. Met zijn Dikke Basslines is stilstaan absoluut geen optie en zal hij deze avond een muzikaal rood tapijt uitrollen voor de rest van de avond zoals alleen hij dat kan en al eerder deed voor grootheden zoals oa Dennis Ferrer, Todd Terry, Kenny Dope en DJ Rae.

N8vlinders is op zaterdag 29 november van 23.00 uur tot 05.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn online te bestellen via koop tickets of bij een Primera winkel bij jou in de buurt. Aan de deur zullen de kaarten 15 euro gaan kosten.