Partyflock
 
­ Nederland

Bassleader · All you need to know

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Frans
Zaterdag 1 november is het zover: Bassleader is toe aan de 9e editie en pakt het dit jaar groots aan met een verhuis van locatie. Bassleader zal niet meer in de Expohal in Gent doorgaan, maar zal - net als Reverze - plaatsvinden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het thema is net als voorgaande jaren "Elements of the Harder Styles". Er zijn 5 elementen die elk met hun dj's een harde stijl vertegenwoordigen:

Timetable
Neon – Tek hosted by MC Toxicalz
21:00: Lowriderz vs Akyra
21:45: Demoniak
22:30 Lords of Tek Live

Oxigen – classics hosted by MC Chucky
23:00: Dark-E VS Playboyz
23:45: D-Block & S-te-Fan (back to 2009)

Krypton – Hardstyle hosted by MC Chucky
00:30: Da Tweekaz
01:15: Frontliner
02:00: Brennan Heart

Nitrogen – Raw Hardstyle hosted by MC DL
03:00 Hard Driver vs Zatox
03:45 Digital Punk
04:30 B-Front Live

Radium – Hardcore hosted by MC Jeff
05:00 Mad Dog vs AniMe
06:00 Partyraiser

Praktische info
Sportpaleis Antwerpen
GPS: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen België

Openingstijden: Zaterdag 1 november 2014
Deuren: 20h30 – 07h00

Legitimatie
De minimumleeftijd voor Bassleader is 16 jaar. Voorkom teleurstelling en zorg dat je een geldige legitimatie bij je hebt. Een kopie is geen geldige legitimatie en zonder legitimatie kom je er niet in.

Tickets
Er zijn nog tickets verkrijgbaar online en er zullen ook nog tickets beschikbaar zijn aan de kassa (50€) tot 01.00. Deze bevindt zicht rechts van de hoofdingang van het Sportpaleis.

VIP gasten genieten van volgende faciliteiten:
Aparte VIP-ingang
VIP-polsbandje
Toegang VIP-Deck met aparte VIP bar

ATM - bancontact / mister cash aan drankbonnenstands
Buiten het Sportpaleis is een bankautomaat aanwezig. Binnen in het Sportpaleis kunnen drankbonnen worden aangekocht met cash geld of Bancontact/Mister Cash - Maestro - Mastercard - Visa. Let op! Drankbonnen gelden enkel voor drank. Eten is te betalen met cash geld.

De food stands zijn in het beheer van het Sportpaleis, er kan aan deze stands niet met drankbonnen betaald worden. Enkel cash geld wordt aangenomen.

Kluisjes
In het Sportpaleis zijn kluisjes aanwezig waar je veilig je spullen kan opbergen. Het huren van een kluisje kost 6 euro en je betaalt 5 euro borg, deze krijg je terug na het inleveren van je sleutel.

Tip: Ze raden aan om een kluisje te delen met je vrienden! De kluisjes zijn tijdens het evenement toegankelijk.

Parking
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Sportpaleis / Lotto Arena. Volg de signalisatie en de instructies van de parkeerwachters.

Download hier de mobiliteitsplattegrond.

Travel
Openbaar vervoer
Alle personen die een ticket voor Bassleader hebben gekocht reizen in Antwerpen gratis met De Lijn. Dit omvat alle reizen met de bussen van 'De Lijn' en metro / tram.

Respect voor de buurt
Gelieve bij het verlaten van het Sportpaleis en het terugkeren naar de auto de nachtrust van de buren te respecteren en geen zwerfvuil in de nabijgelegen straten of op de parkeerterreinen achter te laten. Zo wordt een avondje uit in het Sportpaleis niet een feest voor de één en een bron van ergernis voor de ander. Antwerps Sportpaleis nv en de vele buurtbewoners danken u voor uw begrip en uw medewerking.

Overige info

Anthem
Het officiële Bassleader anthem is dit jaar geproduceerd door Da Tweekaz. 'Unlock the power' is hier te beluisteren.

4 disc CD
De officiële Bassleader 4 disc CD wordt ook dit jaar weer uitgebracht. De CD is gemixt door Akyra, Da Tweekaz, Hard Driver en Partyraiser en is vanaf 1 november verkrijgbaar in de Bass Eevents Merchandise Store, en tijdens Bassleader bij de Merchandise stand. Check hier de tracklist en pre-order jouw exemplaar.

Merchandise
Er zal een stand aanwezig zijn op het evenement waar u allerlei officiële Bass Events en Bassleader merchandise kan kopen.

Signeersessie
Wil je jouw Bassleader CD dat je hebt gekocht laten signeren door Akyra, Da Tweekaz, Hard Driver en Partyraiser? Zij brengen een bezoek aan de merchandise stand aan de hoofdingang van het Sportpaleis. Tijden hieronder

Akyra: 23:15 - 23:30
Da Tweekaz: 02:15 - 02:30
Hard Driver: 04:15 - 04:30
Partyraiser: 05:15: 05:30

Fotografie en video opnames
Iedereen mag zijn camera meenemen naar Bassleader dus maak zoveel foto's en videoclips als je wilt, het is jouw feest. Vergeet niet je foto's en/of beelden te delen op social media. Gebruik hiervoor #Bassleader.

Social media
[presence element=organization id=1027 includename]{aanwezigheid niet begrepen}

Drugs
Bassleader is een zero-tolerance evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan. Wanneer je toch besluit om drugs mee te nemen loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie.

Let op jezelf...en een ander!
Een hele nacht feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom goed voorbereid naar Bassleader en zorg dat je voldoende drinkt. Houd er rekening mee dat het 's avonds flink af kan koelen en het vooral 's ochtends erg koud kan zijn.

1 opmerking

Het is dat ik tentamens heb as maandag gvd,

heerlijke line up en had ook nog is een gratis kaart