Partyflock
 
­ Nederland

4Fame gaat knallend het nieuwe jaar in en is op zoek naar gemotiveerd talent

gepubliceerd door , op
4Fame gaat knallend het nieuwe jaar in en is op zoek naar gemotiveerd talent
28 mei 2014
Organisatie4Fame
Met twintig evenementen in 2014, waarvan nu nog vijf in de komende twee maanden, een vernieuwde website, een grote reorganisatie kun je wel zeggen dat 4Fame zéér actief is geweest dit jaar. Algemeen directeur JohnDevilee vertelt graag meer over de toekomstige evenementen van het bedrijf en de 4Fame plannen voor 2015.

4Fame bestaat sinds halverwege dit jaar uit diverse onderdelen waaronder '4Fame Events' van waaruit de concepten geproduceerd worden. Momenteel hebben zij 7 breed georiënteerde concepten en allen gebaseerd om getalenteerde artiesten een platform te geven om zich zelf te laten zien aan het publiek. Veelal zijn dit gecontracteerde artiesten van het bedrijfsonderdeel '4Fame Management'.

De huidige concepten van 4Fame Events zijn: LatinXplosioN, Resurrection, 4Fame Invites! , Glorie!, Kriebels, Fris & Fruitig. Buiten dit organiseren zij ook 'The Champ's Best of House Music!' met enige regelmaat op de vrijdagen in Noordwijk. Het jaar 2014 sluit 4Fame dan ook knallend af met een editie van 'LatinXplosioN NYE' in Leiden!

Via de concepten bieden zij talentvolle artiesten, zowel DJ's als zangers/zangeressen platformen om zich zelf aan publiek te laten zien, soms gecombineerd met een (semi) headliner. Vanuit het 4Fame Management team vind er de ondersteuning plaats rondom de zakelijke kant van de carrière van artiesten. Zo is 4Fame momenteel druk bezig met de carrière van het aanstormende zang talent 'Lorenzo Nieuwenhuysen'. Hij zal dit jaar te bewonderen zijn bij Bloed, Zweet & Tranen.

Zelf benadrukt 'JohnDevilee' dat 4Fame zich juist richt op het talent in Nederland en dat zij dit juist interessanter vinden dan de gevestigde namen. Talent is de toekomst als dus Devilee en daar dragen zij graag een steentje aan bij. Niet alleen het gemotiveerde talent op artistiek vlak is welkom bij 4Fame, maar ook gemotiveerd talent op ondernemingsvlak. Zo heeft 4Fame diverse vacatures voor 'Freelance Evenementorganisatoren' in elke provincie van het land, maar ook voor 'Bookers', 'Managers', 'Promoters' en tevens zijn ze op zoek naar een nieuwe Divisie Directeuren voor de onderdelen: 4Fame Events, 4Fame Management en 4Fame Entertainment.

Voor wie interesse heeft om eens op te treden op een evenement van 4Fame Events of een contract bij 4Fame Management, kan e-mailen naar: dropyourdemo@4famemanagement.com inclusief een demo en informatie. Voor wie interesse heeft om mee te groeien met 4Fame op zakelijk gebied, kan e-mailen naar: jobs@4famemanagement.com

Voor 2015 verwacht Devilee weer een jaar met diverse evenementen en het liefst met meer uitbreiding door heel Nederland, waar hij dus ook de
'Freelance Evenementorganisatoren' werk wil laten verrichten. Begin januari staat al de tweede editie op het programma van het nieuwe concept '4Fame Invites!' Hierin staat allround muziek centraal, men krijgt te horen wat men horen wilt en talent krijgt de kans zichzelf te laten zien. Het is een laagdrempelig concept met gratis entree en vooralsnog bedoeld voor niet al te grote locaties. Tijdens de editie in januari maakt ook het 12 jarige talent 'DJ Flor' zijn debuut bij het concept. Dit talent is als dus 4Fame één van de meest dynamische, jonge talentjes van ons land en dit werd ook erkent tijdens de live shows van Hollands Got Talent.

Zeker de moeite waard om eens een 4Fame event te bezoeken!
Houd de volgende pagina's op Facebook in de gaten voor alle informatie over 4Fame en de artiesten, evenementen & vacatures:
4Fame
4Fame Bookings
4FameTheNetherlands
4FameEvents
4Fame-Entertainment
Vrmdgn-Bookings
John Devilee

Of lees eens de website: www.4famebookings.com

2 opmerkingen

Hij vind zichzelf heel wat volgens mij ;)