Partyflock
 
­ Nederland

Haarlem Ordinair presenteert op vrijdag 31 oktober Halloween

gepubliceerd door , op
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, organiseert voor het eerst een extra editie op vrijdag 31 oktober. Tijdens deze Extra Ordinair kan je los op de allereerste Haarlemse Horrornacht tijdens een mega Halloween feest! Beide zalen van het Patronaat worden omgetoverd tot één grotesk feest wat je met één enkel toegangsticket kan bezoeken! Kortom deze bijzondere tiende editie van Haarlem Ordinair wordt er één voor in de boeken!




Voor het eerst een écht, groot Haarlems Halloween feest
Deze avond is nu al uniek te noemen: voor het eerst zal er in Haarlem een mega Halloween feest plaatsvinden! In de kleine zaal vind je vanaf 19.30 al de nodige hartverzakkende live muziek. Er wordt geopend door twee freaky bands: The Legendary Shack Shakers uit Kentucky die vanaf halverwege de jaren negentig punk, Texaanse polka, delta blues, rockabilly en gothic rock op briljante wijze mixen. En opgestaan uit de greppel die diende als graf, zijn The Dead Brothers terug ten tonele! De Zwitserse funeral rockers, een strijkorkest met mountain folk, geven Wagners gothic een lesje punkrock. Erna wordt er Lowlands Titty Twister style doorgefeest onder de naam Cirque du Samhain!

In de grote zaal kan je los op DJ's Frank 'n Stein, Bad Trip, Skelletron en MC Scary Gary die de meest foute, dansbare hits van toen tot nu draaien, aangevuld met een lekkere inhaker, meezinger of Schlager! VJ Haunting Hanne zorgt op een mega scherm voor de griezelige beelden. Ook zullen er bizarre wedstrijdjes plaatsvinden waar je on stage mee aan kan doen, kan je geschminkt worden, komt er een Sensationele Horror megamix voorbij en is er een zeer bijzondere twerk act van Thijs! Deze Paal-Tarzan is bekend van Holland's Got Talent én NK kampioen in de mannencategorie. Opgeleid door de Elisa Jo Studio's, bekend van de amazing act op Haarlem Ordinair 2013!

Ordi outfit
Wil je vrijdag 31 oktober niet voor paal lopen en niet teveel opvallen dan is het raadzaam om zo ordinair mogelijk verkleed te gaan! Want elk jaar maakt het publiek het feestje, meteen vanaf 22.00 als de deuren open gaan. Nog geen outfit? Ga dan snel (online) op zoek want overal vind je Halloween kostuums, pompoen items en horror slips! Of bezoek Jan Monnikendam.

Kortom: alle Haarlemse heksen, sexy skeletten, woeste weerwolfjes, geestige geesten en zatte zombies verzamelen zich op Haarlem Ordinair, hét feest 'waar je eindelijk je eigen ken zijn'!