Partyflock
 
­

DJ Miss Melera gaat acht uur draaien tijdens op ADE

gepubliceerd door , op
Over twee weken is het weer zover! De 19e editie van Amsterdam Dance Event. En Miss Melera gaat een acht uur set draaien op een hele unieke locatie; het net verbouwde filmmuseum in het Vondelpark genaamd VondelCS. Deze set is dan ook meteen de langste dj-set die op deze editie van ADE gespeeld zal worden.

Zondagmiddag 19 oktober van 12.00 's middag tot 20 uur 's avonds viert ze het tweejarig bestaan van Colourizon. Colourizon is haar eigen succesvolle radio show die maandelijks rond de 15.000 keer wordt beluisterd via Soundcloud. Voor dit intieme festijn zijn maar 300 kaarten beschikbaar.

De andere zaal wordt geprogrammeerd door de organisatie 'Just This'. Daar zullen o.a. de dj's Hunter/Game en Ripperton, beide gereleased op het Duitse label Innervisions, de muzikale invulling voor hun rekening nemen.

Miss Melera zal tijdens ADE ook optreden in het Concertgebouw, Club NL en De Balie.

De 28-jarige Miss Melera a.k.a. Kim de Lange treedt al meer dan tien jaar op als DJ. De befaamde heren van Gasten Zonder Grenzen waren een van de eerste die haar een podium gaven. Een aantal jaar geleden besloot ze haar bijbaan op te zeggen en zich volledig op het DJ vak te focussen. Met succes, de afgelopen zomers heeft heel festival Nederland van haar tunes mogen genieten. Denk aan Mysteryland, Buiten Westen, Shoeless, DGTL, Amsterdam Open Air, maar ook het eigenzinnige Familiar Forest Festival. Door haar unieke stijl heeft ze al een grote vaste fanbase om haar heen.