Partyflock
 
­ Nederland

Tot in de vroege uurtjes housen in de Stadsschouwburg

gepubliceerd door , op
Na hun Nachtfestival samen met VBX op ADE'13 is Cartel terug op 's werelds grootste muziek wereld! Wederom hebben de heren een ongewone locatie weten te strikken om een feestje te geven! De Stadsschouwburg/Stanislavski was het doelwit en de heren hebben deze zo ver gekregen haar deuren te open voor een flink house-feestje.

Op 18 oktober zal Cartel samen met het bejubelde Freerange, Delusions of Grandeur en Heist label het Leidseplein in vuur in vlam zetten. De venue zal voor deze avond in drie area's verdeeld worden. Zo zal Freerange samen met het Heist Recordings van Detroit Swindle een area hosten waar Detroit Swindle samen met André Lodemann, Manuel Tur, Frits Wentink en Nachtbraker acte de présence geeft. Verwacht hier geen slappe riedeltjes maar enkel gespierde house tot in de vroege uurtjes.

De tweede area wordt door het Londense Delusions of Grandeur ingevuld. Dit Engelse label heeft zich door de jaren heen onderscheiden door haar lichte house tracks en monster albums van 6th Borough Project en Session Victim. Deze twee duo's nemen ons samen met Jimpster zijn house pseudoniem, Franc Spangler, Australische alleskunner Ben Sun en Cartel's Gratts terug naar school voor een lesje house met een hoofdletter H.

De derde zaal wordt zeker niet de minste zaal, hier staan namelijk louter kopmannen. Zo staan de 22tracks Brussel bossa samen met Tommorow Is Now Kid!'s Daan Groeneveld en Cartel Regular Joost Nicolai garant voor dieper house geweld waar je niet om heen kan!
Al met al wederom een ijzersterke line-up op een locatie waar doorgaans nooit wordt gedanst en dit alles voor een zacht prijsje! Tickets koop je bij koop tickets