Partyflock
 
­ Nederland
Element Spinnin' Records is niet algemeen zichtbaar!

Benny Rodrigues en De Sluwe Vos voor het eerst b2b tijdens Apenkooi

gepubliceerd door , op
Apenkooi
12 augustus 2014
Apenkooi bestaat tien jaar en viert dit met een bijzondere line-up. Voor deze jubileum editie nodigt Apenkooi: De Sluwe Vos en Benny Rodrigues uit voor een drie uur durende b2b set. Hiermee heeft Apenkooi een primeur te pakken.

Benny Rodrigues is geen onbekende bij Apenkooi en heeft al meerdere malen het dak eraf gedraaid. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hij staat bekend om zijn groovy (tech)-house sound.

Naast Benny Rodrigues zal De Sluwe Vos zijn draaikunsten vertonen. Door verschillende stijlen met elkaar te mixen creëert De Sluwe zijn eigen sound. Hij valt op door zijn energieke performance, sterke hooks en botte kicks.

De sound van Benny sluit perfect aan bij de kenmerkende sound van De Sluwe. De organisatie kan niet wachten tot deze bijzondere samenwerking plaatsvindt.

Naast deze bijzondere b2b set trekt Apenkooi nog meer uit de kast. Bart Tetteroo, bekend om zijn klappers, opent de WesterUnie. Het duo Mr. Belt & Wezol kruipt ook achter de decks. Met een release op Spinnin' Records ligt de wereld voor ze open.

De WesterLiefde wordt één grote hitparade. De altijd goedlachse Mikey Nice, het duo met de grootste fanbase: Team Oullie en hitjes klapper Alain Kuipers gaan hier voor zorgen.

Op 3 oktober gaat het dak van de WesterUnie & Liefde er compleet af!