Partyflock
 
­ Nederland

Matrixx Closing · 90's Closing op 13 december

gepubliceerd door , op
90's Closing
17 september 2014
Feest90's Closing · Matrixx Closing Party
Datumzaterdag 13 december 2014
LocatieMatrixx
Op zaterdag 13 december staat Club Matrixx voor de allerlaatste keer in het teken van de jaren '90. Niemand minder dan Charly Lownoise & Mental Theo zullen er samen met Gary Global en J-Flava een dolle 90'S bende van maken.

Het uitgaanspubliek dat zich 13 jaar lang in de Matrixx heeft bewogen, heeft de jaren 1990 tot 2000 behoorlijk intens meegemaakt. Het gevoel dat Baywatch, Flippo's, Telekids, de Tamagotchi, Beverly Hills 90210, Alto's en de Nokia 3210 oproept is een gevoel van nostalgie en gezelligheid.

Qua muziek was het natuurlijk Happy Hardcore, Euro-Dance, Girl- en Boybands, Hip-Hop en Rock wat de klok sloeg. Van MC-Hammer tot 2 Unlimited en van Marco Borsato, naar Nirvana tot de Spice Girls, de 90's waren muzikaal een rijke, typische en te gekke tijd. Absolute helden uit die tijd waren zonder twijfel het Haags/Brabantse Dj-duo dat met Adidas trainingsbroek, petje achterstevoren en T-shirt met lange mouwen door het leven ging. De mannen achter 'Wonderfull Days' en 'Stars': Charly Lownoise & Mental Theo.

Op zaterdag 13 december treden deze 'clowns achter de decks' voor het laatst het Matrixx Circus binnen om op gepaste jaren '90 wijze afscheid te nemen van de club die veel te danken heeft aan de jaren '90. De Happy Hardcore pioniers Charly Lownoise & Mental Theo zullen worden bijgestaan door Gary Global bekend van de 90's NOW feesten en Matrixx resident J-Flava.

De kaartverkoop voor 90'S Closing start op zaterdag 20 september om 11.00 uur en zijn te bestellen via www.matrixx.nl of te koop bij elke Primera winkel in Nederland. Tickets kosten in de voorverkoop €15,- (ex fee).

1 opmerking

90's altijd leuk in de Matrixx :D