Partyflock
 
­ Nederland

Duncan Stutterheim keynote speaker op Eurosonic Noorderslag

gepubliceerd door , op
Duncan Stutterheim keynote speaker op Eurosonic Noorderslag
16 september 2014
Eurosonic Noorderslag heeft de eerste sprekers en panels van het dagprogramma aangekondigd. Onder anderen Duncan Stutterheim, CEO van SFX Europe, en tourmanager Alex Macleod geven lezingen.

Verder gaan Marty Diamond en Rob Challice met elkaar in gesprek over de fusie van Paradigm en Coda. De twee directeuren vertellen over hun persoonlijke ervaringen in de muzieksector en gaan commentaar op de fusie en wat voor gevolgen die heeft voor de markt. De eerste bevestigde namen voor de Beercrate Sessions zijn die van Crispin Hearn (Primary Talent International) en Terrie Hessels (The Ex).

De komende editie van Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 14 tot en met 17 januari 2015 in Groningen. Eurosonic is de springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 14 tot en met 16 januari 2015 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 17 januari 2015 in De De Oosterpoort in Groningen.

Bron: Entertainment Business

1 opmerking

Andere Paradigm dan ik dacht :/