Partyflock
 
­ Nederland

Dream Village festival 2014 timetable & latest info

gepubliceerd door , op
Dream Village
30 mei 2014
FeestDream Village · Festival 2014
Datumzaterdag 6 september 2014
LocatieHeihoef
Op 6 september is het tijd voor Dream Village festival in Oosterhout. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben we alle belangrijke informatie in dit bericht op rij gezet.

Timetable
Bekijk hier de timetable en stel jouw ideale dag samen!

  • Discotrip
    gehost door Dr. Rude
  • za 11:00 - 12:00:  Nederland hardstyle
  • za 12:00 - 13:00:  Nederland techno, hardcore
  • za 13:00 - 14:00:  Spanje hardcore
  • za 14:00 - 15:00:  Nederland hardstyle
    België hardcore
  • za 15:00 - 16:00:  Nederland hardstyle
  • za 16:00 - 17:00:  Nederland hardstyle
  • za 17:00 - 18:00:  Verenigd Koninkrijk house, hardstyle, trance
  • za 18:00 - 19:00:  Nederland hardstyle
    Nederland hardstyle, retro
  • za 19:00 - 20:00:  Nederland hardstyle
  • za 20:00 - 20:30:  · live Nederland hardcore
  • za 20:30 - 21:30:  Nederland hardstyle
    België house, hardcore
  • za 21:30 - 23:00:  Nederland hardcore
    Nederland hardstyle
    Nederland hardcore, hardstyle
  • · MC Nederland hardcore, hardstyle
    · MC Nederland house, techno, hardcore, hardstyle, hard techno


Om alvast in de stemming komen voor Dream Village festival kun je hier alvast de trailer bekijken:



Locatie
Heihoef ligt op steenworp afstand van de A27, pak afslag 17 [Oosterhout-Zuid] en volg de borden "Dream Village". Stel je navigatie in op; 'Vijf Eikenweg 5, Oosterhout' of op postcode; '4903 RK'.

#DreamVillage:
De hashtag voor Dream Village festival 2014 is #DreamVillage
Gebruik dit op Twitter, Facebook, Instagram en Goolge+ als je iets post over Dream Village festival en maak #DreamVillage het meest trendy topic.

Tickets
Mocht je nog géén ticket hebben bemachtigd voor Dream Village festival, wees er dan snel bij want de voorverkoop gaat velen malen harder dan de vorige edities! Bestel je ticket in de voorverkoop via koop tickets, op dreamvillage.nl of bij 1 van de 400 Primera stores in Nederland. We verwacht dit jaar op voorhand uit te verkopen. Er zal dan ook geen deurverkoop meer plaats vinden.

Deurbeleid
EYE4Dance hanteert het lokale beleid van politie Oosterhout. Dit is "zero tolerance" wat betekend dat elke vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) niet zijn toegestaan. Pas dus op wat je meeneemt, iedereen wordt gevisiteerd.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. In Nederland is het wettelijk verplicht een legitimatiebewijs bij je te dragen. Wettelijk legitimatie bewijzen zijn; een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort. Let op dat het betreffende document niet verlopen is.

Lockers
Op het festival zijn voldoende lockers aanwezig. Hierin kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen. De huur samen met de borg bedraagt 10 euro. Je kunt de locker delen met 2 of 3 vrienden. Bij inlevering van je sleutel krijg je de borg terug. De kluisjes zijn vrij toegankelijk gedurende het festival.

Camera's
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Dream Village festival. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan. Mooie filmpjes en foto's deel je natuurlijk met je vrienden op social media!

Spullen meenemen
Je mag geen eigen eten en/of drinken meenemen naar binnen. Er is op het terrein voldoende eet- en drinkgelegenheid. Ook is er genoeg variatie in het aanbod.
Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt, zorg dan dat dit in afgesloten verpakking zit en dat je in het bezit bent van een doktersverklaring.
Deodorantrollers en zonnebrandcrèmes mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum flesjes mogen niet mee naar binnen.

Munten en pinnen
Op het festival terrein bevinden zich diverse kassa's. Het is mogelijk om munten contant af te rekenen dan wel munten te pinnen. Contant geld opnemen is niet mogelijk. Deze munten zijn zowel te gebruiken bij de diverse bars als bij de foodcourts. (Let op: Deze munten zijn alleen te gebruiken tijdens de editie van Dream Village festival 2014 en zijn niet inwisselbaar voor contanten).

Zorg tevens dat je altijd contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld de pendeldienst, parkeren, sigaretten, kluisjes of onvoorziene omstandigheden. Ook onze pinautomaten zijn afhankelijk van een stabiele netwerkverbinding.

Toiletten
Op het festival terrein zijn voldoende toilet groepen aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis. Maak
hier dus ook gebruik van.

Openbaar vervoer + Pendeldienst
Om het voor jullie zo makkelijk mogelijk te maken rijdt er net als vorig jaar tussen Gilze-Rijen CS en het festivalterrein een pendelbus.

De pendelbussen rijden op de volgende tijden:
Heen
10.45 uur t/m 13.15 uur (Om de 30 minuten)
13.30 uur t/m 15.45 uur (Om de 15 minuten)
16.00 uur t/m 18.00 uur (Om de 30 minuten)

Terug
20.15 uur t/m 21.45 uur (Om de 30 minuten)
22.00 uur t/m 00.00 uur (Om de 15 minuten)
Deze tijden sluiten aan op de dienstregeling van de NS. Zowel richting Tilburg Cs als Breda Cs.

Er zijn enkel in de voorverkoop retourtickets verkrijgbaar in combinatie met entree ticket voor het festival. Deze zijn te bestellen via koop tickets of op eye4dance.com/tickets.
Ook zullen er nog voldoende retourtickets te verkrijgen zijn in de pendelbus.

Mocht je in het bezit zijn van een combi ticket en maak je alleen gebruik van de pendeldienst voor de terugweg, zorg dan dat je het hoekje van je entree ticket afscheurt waarop staat Regular ticket + Pendeldienst. En laat deze op de terugweg zien. Je entree ticket voor het festival wordt ingenomen bij de entree.

Auto en parkeren
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid rondom het festivalterrein. Volg de borden "Parkeren Dream Village" De parkeerplaats is toegankelijk vanaf 10:30 uur. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Volg de instructies van de parkeer regelaars, zo verloopt het parkeren vlot en efficiënt.

Bus of touringcar
Kom je met een bus of touringcar, meld je bus dan aan via travel@eye4dance.com en je ontvangt gratis van ons een uitgebreide routebeschrijving & parkeerkaart. Meld je bus tevens aan als deze niet parkeert maar pendelt, zodat wij een parkeerplaats reserveren voor op de terugweg. Is je bus niet aangemeld maar blijf de bus toch geparkeerd staan dan zijn wij helaas genoodzaakt om
€30,00 parkeer geld te innen.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en gehaald worden is er de Kiss & Ride parkeerplaats. Deze bevindt zicht aan de "Florijnstraat". Wordt je afgezet stap dan hier uit en zorg dat je hier ook weer wordt opgehaald na afloop van het festival.

Fiets
Voor bezoekers die met de fiets komen is er vlakbij de ingang een fietsenstalling ingericht. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken, dan kun je deze na afloop van het evenement makkelijk terug vinden.

Weer
Zonnebril vergeten? Op het terrein zijn verschillende 'zonwerende' artikelen te koop. Denk hierbij aan zonnebrillen, petjes, hoedjes en waaiers. Bij extreme hitte worden er extra maatregelen genomen. Neem bij koeler weer een trui of jas mee, deze kun je opbergen in je locker. Het weer voor zaterdag 6 september ziet er super uit. We verwachten 25 graden met zon!

Samen uit, samen thuis!
Een dagje feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Zorg dat je voldoende drinkt en op tijd je energiebehoefte aanvult, zo kun je er weer tegenaan! Mocht je je toch niet lekker voelen, er is een professionele EHBO post aanwezig.

Veiligheid
Tijdens en de dagen rond het festival is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het terrein.

Voor meer informatie en kaarten surf je naar dreamvillage.nl.

5 opmerkingen

 
ZIN IN!!
Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Gasserop!
Volgend jaar wil ik hier wel een kijkje nemen
Jammer dat ik dit jaar niet kan :( wat een schitterende line up is dit toch