Partyflock
 
­ Nederland

End of Summer weekender

gepubliceerd door , op
End of Summer
2 september 2014
Sinds de maand juli is Club La Mer in Noordwijk een nieuwe richting op gegaan en na de maand augustus trekt de locatie deze lijn gewoon door in september. Iedere vrijdag en zaterdag vindt er nu een nieuw concept plaats in deze exclusieve club in Noordwijk! Latin Lovers, Bambuddha, Mascarada, Snorro, N8Vlinders, Power Flower en nog veel meer passeren willekeurig in de weekenden voorbij! Ieder weekend een ander thema, de beste deejays, het gaafste decor en natuurlijk nog veel meer verrassingen. Ook in de maand september is er ieder weekend weer wat leuks te beleven!

Vrijdag 19 september End of Summer weekender: La Fuente
End of Summer, ook wel het einde van de zomer. In september worden de avonden wat meer herfstiger dus tijd om de zomer goed af te sluiten met een weekender. Vanaf 20.00 uur is La Mer geopend voor een heerlijke cocktail op het terras voor maar 5 euro en nog veel meer verrassingen! De eerste verrassing is al een feit, want niemand minder dan headliner DJ La Fuente komt langs voor een heerlijke na-zomerse set, genieten dus!

Zaterdag 20 september End of Summer weekender: Latin Lovers
Sinds de maand juli een groot succes en dus deze keer weer: Latin Lovers! Dit heerlijke, zomerse, tropische en meest vrouw vriendelijke concept van Nederland zal met haar frisse decor, latinhouse muziek door de beste dj's en een sexy sfeer iedereen op vakantie wanen. Latin Lovers is het beste concept nu met 70% vrouwen. Dit keer met oa Brian Chundro & Santos en nog veel meer!

Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en kosten € 5,-.