Partyflock
 
­ Nederland

Knaltival van FeestDjRuud strijkt neer in de Matrixx

gepubliceerd door , op
Het is de meest geboekte Dj van dit festivalseizoen. FeestDJRuud was deze zomer werkelijk overal om de boel volledig op zijn kop te zetten. Na alle festivals, bakken regen en ijswater wordt het nu weer tijd om de club in te duiken. Dan komt het erg goed uit dat FeestDJRuud een concept heeft ontwikkeld waarbij de festivalsfeer gevangen wordt in een indooravond: Knaltival!
Zaterdag 4 oktober in de Matrixx Nijmegen met Billy the Kit, Kraantje Pappie Live, LNY TNZ, David Ghetto, Flamboyant, D.MC en natuurlijk Mr. Fissa himself FeestDJRuud.

Wat je kunt verwachten, kun je niet verwachten. FeestDJRuud is werkelijk de enige in zijn soort, met een arsenaal aan partytricks tovert hij elk feestje instantly om tot een wervelwind van gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen grenzen en maakt het feest in je los.

Bijgestaan door zijn fissacompanen brengt de Minister van Feest op 4 oktober in 'Nimma' het ware festivalgevoel van Knaltival de Matrixx in. Waar je struikelt over de confetti en vast staat in de zoveelste polonaise. Tel daar een reusachtig decor en de dikke show van de Matrixx bij op en je begeeft je in de wereld van de feest.

Kaartjes voor dit fuif kosten in de voorverkoop €12,50 (ex fee) via www.marixx.nl. Aan de deur betaal je €15,-. Het feest barst om 23.00 uur los en gaat tot minimaal 05.00 uur door.

3 opmerkingen

Jammer, ga naar X-Qlusive denk ik. Maar lijkt me nog steeds wel leuk partijtje om bij te zijn 8)
Ehhh..matrixx was toch dood?
Uitspraak van Miesje :) op donderdag 28 augustus 2014 om 17:50:
Ehhh..matrixx was toch dood?


dit was het laatste jaar. Dus deze herfst/winter zijn er nog evenementen in de Matrixx.