Partyflock
 
­

Tryfecta Events presenteert Drumcage

gepubliceerd door , op
Op 19 september aanstaande zal Tryfecta Events aantreden met de eerste editie van Drumcage, dit nieuwe concept zal ten tonele verschijnen in de grootste uitgaansstad van noord Nederland. Drumcage is een duister concept in vergelijking met de andere evenementen in de stad Groningen, Tryfecta Events heeft een feest neergezet met drum&bass/crossbreed en industrial hardcore.
Op vrijdag 19 september zullen Tryfecta Events in samenwerking met en in Subsonic te Groningen deze underground locatie in het hartje van Groningen omtoveren tot een duistere beuktempel met de ambiance die je verwacht op zo'n feest.

Subsonic staat er in Groningen en omgeving om bekend om zijn fantastische feesten in alle segmenten van de underground elektronische muziek. En elke keer weer meer dan de moeite waard om een dansje te wagen.
De mannen van Tryfecta Events hebben voor deze eerste editie gekozen voor een brede line-up met daarin de beste locale dj's uit Groningen en Friesland op dit gebied. Deze artiesten weten hoe zij met dit wereldje om moeten gaan.
Een aantal van de artiesten die op dit evenement hun kunsten tentoon zullen stellen, hebben voor jullie al een aantal promomixen gemaakt. Beluister ze eens en snuif alvast wat sfeer op: soundcloud.­com/tryfectaevents.

De artiesten die jullie zullen komen verwennen met de beste knallers uit de drum&bass/crossbreed en industrial hardcore wereld zijn:

* Eloquence
* 2Ret Gun
* Vitz
* Deviate
* Noize Syndrome
* Pathogen
* T-incredible

Zij zullen tussen 23:00 uur en 06:00 jullie oorgasmes bezorgen. Dus wees gewaarschuwd.

Tryfecta Events en Subsonic hebben daar als extra bovenop nog een fantastisch detail, namelijk dat de entree gratis is.