Partyflock
 

Timetable-aankondiging voor Luminosity invites Solarstone pres. Pure Trance

gepubliceerd door , op
'Pure Trance is a feeling, a passion which exists outside of contemporary musical fads and fashions. It is the bringing together of millions of fans for whom this music is a way of life Whether you've been into trance for 12 months or 20 years. When you hear Pure Trance, you'll know it...and you'll feel it!' ~ Solarstone


Sinds het ontstaan in de kelder clubs en studio van Berlijn in '93 en voortgestuwd te zijn bovengronds in '98, heeft trance gedraaid, getransformeerd en gemuteerd in een honderdtal verschillende richtingen. Solarstone - een van de belangrijkste grondleggers - is inmiddels gestart met een terugkeer naar de basis van het genre. Als een betoog tegen anorganische en trend gedreven Trance, brengt hij een herontdekking van datgene wat in de eerste plaats zoveel mensen naar het genre trok en hen in vuur en vlam zette. Voor degenen die meer geïnteresseerd zijn in wat goed is in plaats van wat de laatste trend is, worden alle wensen nu vervuld... De drooglegging is begonnen! Aanschouw Pure trance!

Sinds Solarstone zijn nieuwe concept lanceerde tijdens het Amsterdam Dance Event in 2012, bleef het succes komen. Binnen een paar maanden kregen Solarstone en zijn wereldwijde Trance beweging er tienduizenden fans over de hele wereld bij, toerden zij van Seattle tot Finland, van Ibiza tot Los Angeles en hadden ze zelfs een uitverkochte editie tijdens de beroemde Winter Music Conference in Miami.

Vorig jaar sloegen Solarstone en zijn beweging de handen voor het eerst ineen met Luminosity Events. Luminosity Events staat bekend om hun unieke intieme en underground sfeer, met een trouwe groep trancefans van over de hele wereld. Het was een perfecte match en het feest werd geprezen door velen.

Op zaterdag 23 augustus slaan Luminosity Events en Solarstone met zijn wereldwijde Pure Trance beweging de handen opnieuw ineen en nodigen ze jou uit voor een intens strandfeest bij Beachclub Fuel in Bloemendaal. Dit jaar zullen de artiesten zullen nog langere sets hebben, zodat elke dj zijn eigen verhaal kan vertellen en je mee zal nemen op een unieke reis. Geen korte festivalsetjes met altijd dezelfde hitjes, maar 5 topartiesten in maar liefst 11 uur!

Timetable


Gezien de weersvoorspellingen zal het feest overdekt zijn.
Er zijn nog tickets verkrijgbaar via See.nl/Luminosity

3 opmerkingen

Hitjes mogen ook best hoor :-P
Zal vragen of ze af toe voor de afwisseling een kaasplaatje voor je draaien (6)
Uitspraak van Scamp op woensdag 20 augustus 2014 om 17:46:
Zal vragen of ze af toe voor de afwisseling een kaasplaatje voor je draaien (6)H��
���*��^n�ۯ� �I0O��0��a!:respect: :lief: