Partyflock
 
­ Nederland

Typhoon aankomende zondag op het Magneet Festival

gepubliceerd door , op
Na groot succes op Lowlands en Appelsap, zal Typhoon op zondag 24 augustus ook op de Magneetbar te zien zijn op Magneet Festival. Aankomende weekenden staat Magneet Festival weer voor de deur. Op 22, 23, 24 en 29, 30, 31 augustus is het Oostpunt op het Amsterdamse Zeeburg een culturele vrijplaats en vindt het festival plaats.

Typhoon was op het Amsterdamse festival Appelsap al het absolute hoogtepunt en ook op de laatste dag van Lowlands kent hij geen gelijke. Volgend weekend, op zondag 24 augustus, zal deze rapper uit de rangen van de Zwolse Fakkelbrigade zijn show ook op Magneet Festival weggeven. Verwacht een aanstekelijke show met hiphop, soul, reggae, Caribische muziek, smartlappen en natuurlijk ook rap.

De jonge rapper Typhoon stuitert van energie en is juist verkozen tot de huisband van De Wereld Draait Door. Na ruim zeven jaar wachten op zijn tweede album, bracht hij online zijn tweede solo-album Lobi da Basi (Surinaams voor Liefde is de baas) uit. Het album wordt door diverse media lovend gerecenseerd.

Uniek dit jaar zijn grote namen als Grandmaster Flash (23 augustus), De Staat (30 augustus), Raggende Manne (24 augustus) en nu ook Typhoon (24 augustus) op een creatief en intiem festival als Magneet Festival. Al eerder maakte de organisatie ook bekend dat grote namen uit de dance-wereld een show zullen weggeven, zoals Michel de Hey (29 augustus), Egbert (live) (23 augustus), Olivier Weiter (24 augustus), Dimitri (30 augustus), Shinedoe (29 augustus), Patrice Bäumel (24 augustus) en Steve Rachmad (29 augustus).

Aankomende weekenden staat Magneet Festival voor de deur
Het Magneet Festival is een crowdsourced festival. Kunstenaars, creatieven en gelijkgestemden komen zes dagen samen om een ervaring neer te zetten voor zichzelf en voor de bezoekers. Magneet Festival vindt aankomend en volgend weekend plaats op 22, 23, 24 en 29, 30, 31 augustus, op het Amsterdamse Zeeburgereiland. Het festival heeft dit jaar een nog breder cultureel programma met kunst, bouwwerken, dansoptredens, allerlei muziekstijlen, waaronder DJ's, live muziek en zelfs opera. Het gehele programma is inmiddels online op Magneet festival.nl.

Kaarten zijn verkrijgbaar via koop tickets.