Partyflock
 
­ Nederland

Line-up HardClassics · Halloween edition

gepubliceerd door , op
Line-up HardClassics · Halloween edition
13 augustus 2014
Zaterdag 1 november zal de deurbel van de Amsterdamse Sand flink op de proef worden gesteld door zo'n 2000 'belletje-trekkende' early hardstyle-fans uit binnen- en buitenland met allemaal één en dezelfde brandende vraag: trick or treat?. Free2party's resolute antwoord hierop: 'Jaaaa Hállooooooo Weenertjes...treat natuurlijk'! En uitdelen zullen ze! Ze? Wie ze?

De oppergriezels uiteraard! Speciaal voor deze Halloween-editie is een erg verrassende en uitermate diverse line-up samengesteld. 'Ons aller-heiligen' deze avond, uw 'pumping pumpkins'? Wat dacht je van die langverwachte eerste keer op het Hardclassics-podium voor niemand minder dan: A-lusion?!
Tevens voor het eerst op Hardclassics en voor velen ongetwijfeld een verrassende naam is die van een snel rijzende ster binnen de hedendaagse hardstyle-scene uit de Theracords-stal met een overduidelijke voorliefde voor de early-hs sound! Het motto van deze man is dan ook alleszeggend: 'Bring the bassline back!'. All the way from Germany: Cellrock! Deze man zal deze editie plaatsnemen naast Thera achter de decks.
Nóg een langverwachte naam welke ein-de-lijk voor het eerst zijn opwachting zal maken en een naam welke absoluut geen introductie behoeft. Op veler, herstel, héél veler verzoek, early-hs held van het eerste uur: Super Marco May!
'Wegens succes op herhaling' is van toepassing op de bekende gezichten van Dj Thera, Clive King, Trilok & Chiren en Members of HardClassics. Welke artiesten deze editie de Members of HardClassics vormen wordt voor als nog griezelig geheim gehouden.
Ook wegens succes op herhaling en terug van 'even weggeweest tijdens de vorige indoor-editie', is de extra Freestyle Maniacs area! Hier zullen de Freestyle Maniacs samen met een bonte verzameling collega-dj's en speciale gasten weer zorgen voor een feestje 'vrije-stijl': het gehéle assortiment harde stijlen wordt vakkundig voor u in de blender gemikt, wat resulteert in een overheerlijke 'nóóit meer naar huis-shake'!

Tickets
  • De Early bird kaarten zijn inmiddels al lang en breed uitverkocht helaas! Om tóch nog voordelig een ticket te scoren kun je gebruik maken van de 200 extra discount-tickets. Deze kosten €20 p/st en zijn uiterlijk 1 september te bestellen. Ook hier geldt: op = op, helaas peanutbutter.
  • DTYD Vip ticket €85 (onbeperkt drinken incl. sterke drank op het vip dek)


Kaarten voor deze editie zijn te koop via [presale element=party id=273844 type=ticketscript] & [presale element=party id=273844 type=paylogic], www.free2party.nl en alle Primera-vestigingen.

High-five!

12 opmerkingen

Oeee Super Marco May en DHHD (Trilok & Chiren). :honger:
Leuke line up :yes:
:cheer:

Word weer een heerlijk avondje....
Werkzaam bij Partyflock
SMM :kwijl:



En nee, dat is niet een van zijn beste platen, maar wel gelachen toen 8)
laatste aanpassing
 
Leuk leuk :D
Dank je wel Line-up, dikke prima
Super Marco May

wat kon die man fantastisch slecht mixen zeg :D
hahaha dat krijg ie ervan als die alleen maar bwegingen met zijn armen maakt kruislinks rechts schuin onder ..dan vergeet je wel eens de focus :p thanx for the reminder