Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore at Sea 2 final info

gepubliceerd door , op
De zomer is in al zijn hevigheid losgebarsten en het zeewater is op temperatuur. Bloemendaal maakt zich op voor het hardste feest van het jaar en dat zullen ze weten ook! BKJN Events events presenteert zondag dan ook met trots: Hardcore at Sea 2. En hierbij geeft de organisatie je alle informatie om deze stranddag soepel te doen laten verlopen.

Beginnend met de Hardcore area die net zoals voorgaand jaar aan De Rechterkant van de locatie te vinden zal zijn. Hier zal het speciale BKJN Events-geluidsysteem worden geplaatst en hierover gesproken, dit systeem vind je ook aan de linkerzijde waar, voor de gelegenheid, The Sickest Squad een zeer exclusief concert van meer dan 4 uur zullen geven. Tezamen met de nodige battles en live sets beloofd het dan ook weer de beste zondag van het jaar te worden. En met maar liefst twee optredens van Partyraiser, een speciale openingsset van DaY-már en de nodige buitenlandse artiesten die speciaal voor Hardcore at Sea worden ingevlogen, zal het een 8 uur durend spektakel zijn met vele hoogtepunten en memorabele momenten.

Trailer


Timetable


Openingstijden
Gezien de verwachte drukte zullen de deuren een half uur eerder open gaan.
Je kunt dus al om 14.30 naar binnen om zo niks te hoeven missen van de opening sets die stipt om 15.00 uur zullen beginnen.

Parkeren
Het strand van Bloemendaal is goed te bereiken per auto. Voor je navigatiesysteem voer je Zeeweg 84 te Bloemendaal aan Zee in. En zoek je daar aangekomen één van de vele betaalde parkeerplaatsen uit. Houd er rekening mee dat er a.s. zondag een grote drukte wordt verwacht. Wil je dichtbij parkeren, dan is het advies om op tijd van huis te gaan.

Openbaarvervoer
Via station Haarlem is er een uitstekende busverbinding met Bloemendaal.
Check voor het juiste reisschema www.9292.nl en plan je route.

Eten & Drinken
Beachclub Fuel heeft meerdere grote bars en goede eetvoorzieningen. Dit jaar zal er met munten gewerkt worden. Munten kunnen cash of per pin worden gekocht bij de aanwezige verkooppunten.

Water
Anders dan vorig jaar zullen er watervoorzieningen zijn bij de wc's en kun je halve liter flessen water kopen tegen een speciaal tarief.

Bij slecht weer alles overdekt!
Ondanks het mooie zomerweer is het in Nederland toch altijd afwachten wat de dag gaat brengen. Zo ook a.s. zondag. Goed om te weten is dat bij te verwachten minder weer, beide stages overdekt zullen zijn zodat iedereen gewoon droog staat. De vloeren zijn overal verhard zodat er maximaal gestampt kan worden.

Milito's warming up mix
Speciaal voor Hardcore at Sea heeft Dj Milito weer een mix gemaakt om alvast in de stemming te komen:



Anthem
Het 'Hardcore at Sea: The Anthem' komt dit jaar van: Chrono & Milito ft. Mc No-iD.
Een voorproefje kun je al horen in de Has Trailer. De volledige track zal zeer binnenkort verschijnen op Hardtunes.

Tickets & Doorsale
De voorverkoop gaat hard, maar er zijn nog kaarten te verkrijgen via www.bkjn.nl
Om de zwarthandel tegen te gaan zullen er ook een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn a € 35,00. De verwachting is dat ook dit jaar Hardcore at Sea compleet uitverkocht zal zijn. Koop je kaarten daarom alleen via de officiële verkoopkanalen.

BKJN Events events wenst alle bezoekers een prachtige stranddag en een unieke Hardcore ervaring toe!

Facebook-event
More info & tickets: www.bkjn.nl

4 opmerkingen

Zou graag heengaan, maar dat verdomde parkeren / drukte als het mooi weer is, houd me tegen .....
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
Day-mar als openen neerzetten. Ja juist (y)
Heb nog een kaartje over.. Voor intresse pb me ff..