Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw techno, tech- en deephouse festival tijdens ADE 2014

gepubliceerd door , op
Dockyard Festival
24 juli 2014
Faul Productions lanceert een nieuw concept dit jaar tijdens ADE op 18 oktober: Dockyard Festival 2014! Op een paar minuten van Amsterdam Centraal Station. De deur gaat open om 11.00 uur en sluit om 23.00 uur op de NDSM-Werf te Amsterdam

Na drie fantastische succesvolle seizoenen met Mystic Garden Festival, hebben ze besloten een nieuw concept te ontwikkelen. Rauw en vol energie ontstaat nieuw leven uit de resten van deze vervallen scheepswerf in Amsterdam, de NDSM-Werf. Met drie verschillende area's in gigantische tenten en een productie van wereldklasse met enkele van de beste dj's en producers ter wereld is Dockyard Festival een belevenis die je voor altijd bij zal blijven als één van de beste en meest unieke events van ADE 2014.

De Mystic Garden tent, gehost door muzieklabel Deeperfect en FACT-worldwide, brengt melodieuze deephouse en rollende techhouse in een sprookjesachtige area voor degenen die vielen voor de sfeer van het Mystic Garden Festival. Deze area roept hetzelfde gevoel op.

Terminal One is special bestemd voor iedereen die houdt van een hardere techno-sound met de sounds van Driving Forces Recordings en Kombination Research!

Dockyard Festival geeft Amsterdamse harten een eigen plek bij de XT3 Radio tent. Radio XT3 zendt 24/7 techno uit rechtstreeks vanuit Amsterdam en nu ook tijdens Dockyard!



De voorverkoop loopt via koop tickets.

1 opmerking