Partyflock
 
­ Nederland

Aftermovie H.C.O.T.B. 2014, next stop Hardclassics Halloween Indoor

gepubliceerd door , op
Aftermovie H.C.O.T.B. 2014, next stop Hardclassics Halloween Indoor
29 juli 2014
Met de heerlijke harde beats en gezelligheid van Hardclassics on the beach nog vers in je geheugen, staan de liefhebbers alweer te popelen voor de indoor Halloween editie van 1 november in de mega venue The Sand, te Amsterdam. De spectaculaire aankomende Hardclassics Halloween show zal er één worden, die nog lang na zal griezelen in je heugen!

Decor, lights, set, werknemers en artiesten doen lachend mee en komen in stijl om deze nacht onvergetelijk te maken. Stel je even voor hoe leuk het is wanneer iedereen creatief is en ook jij meedoet. Free2party laat je compleet vrij in je keuzes en is reuze benieuwd naar je outfit, je masker of hoe subtiel jij ook het thema halloween wilt laten blijken, wanneer je met je vrienden komt mee feesten. Want let OP: De 2 best verklede bezoekers -en jullie mogen naderhand via Facebook meebeslissen- winnen een jaar lang gratis entree voor alle Free2party events!

Kaartverkoop.
De trouwe memberactie om waardering te uiten, was het perfecte begin en garandeert een trouwe kern van fanatieke Hardclassics fans op de dansvloer. Kort hierop ging de officiële presale succesvol van start met de eerste early bird ticketactie van €17,50.
Naast de reguliere early bird ticket actie, introduceren ze nu voor het eerst ook een mogelijkheid om vroege beslissers te belonen met een VIP ticket voor een verbijsterende early bird prijs van slechts €59,95. De VIP is inclusief entree, wc, biedt toegang tot de lounge area, het enige balkon met prive bar en most importantly... onbeperkt drinken!

Hardclassics on the beach 2014 aftermovie
Voor de fans die er niet bij konden zijn en voor de na genieters die nog even terug willen naar die geweldige Hardclassics editie op het strand van Bloemendaal aan zee. Hier nog eens de aftermovie van Hardclassics on the beach 2014:

7 opmerkingen

Wat hebben jullie elke keer verschrikkelijk leuke flyers! :respect:
Hoe heet dat laatste nummer uit de aftermovie ook alweer? Kan niet op de naam komen :(
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Zany & Duro - Dissin'
 
Uitspraak van D-railed op dinsdag 29 juli 2014 om 20:10:
Hoe heet dat laatste nummer uit de aftermovie ook alweer? Kan niet op de naam komen

dissin ... zany-duro
 
Artiest G-Member
Echt geweldig dit......dit word epic :roflol:
kaartjes in bezit :cheer: