Partyflock
 
­ Nederland

Elegance Luxury terug op het strand

gepubliceerd door , op
Elegance Luxury
30 juli 2014
Op zondag 10 augustus strijkt Elegance neer in haar zomerse thuisbasis Beachclub Vroeger, waarmee het Bloemendaalse strand opnieuw rijkelijk belegd wordt met al haar luxueuze nightlife-ingrediënten. Hierbij zetten steltlopers de climax alvast torenhoog in, verleiden de danseressen jouw ritmegevoel, laten de percussie- en vocalistklanken jou op zomerse verre oorden wanen en maakt de line-up jouw Elegance beleving compleet met temperatuurrijzende taferelen. Om nog maar te zwijgen over de spectaculaire lasershows, vallende confetti en alle overige verrassingen waarmee Elegance het in deze zomermaand opnieuw groots aanpakt!

Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van gevarieerde deep-house rauwe sets en laat je de adem benemen in een locatie dat niet zomaar herhaaldelijk de award voor populairste Beachclub wist binnen te slepen. Met ruimte voor maar liefst 5000 luxefans en de mogelijkheid om jou in een volledig overdekt en verwarmde stage te onthalen, legt Elegance de lat van deze zomer extra hoog!

Line-up
Line-up is niet compleet.


Tickets zijn in de voorverkoop voor €17,50 te verkrijgen via koop tickets; voor de vroege beslissers zijn er maar liefst vijfhonderd early bird tickets beschikbaar gesteld voor €10. Vrouwen worden tijdens Elegance extra in de watten gelegd en mogen voor €20 samen op 1 ladyticket naar binnen; hiervan zijn er 250 stuks beschikbaar. Op = op!
De Luxury Nightlife optimaal beleven kan natuurlijk ook en je betreedt voor slechts €29,50 de VIP in een geheel Amerikaans verzorgde service stijl. Elegance stelt 8 exclusieve VIP tafels ter beschikking, vraag hierover meer informatie op via vip@eleganceluxury.com

Elegance, alle luxueuze nightlife-ingrediënten bijeen genesteld op het strand!

Aftermovie laatste editie: