Partyflock
 
­ Nederland

Varende jacuzzi's op drijvend Amsterdams festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 19 juli 2014 vindt voor het 13e jaar op een rij het Amsterdamse festival Cruise and Dance plaats. Dit unieke festival aan en op het water kan zowel met eigen boot, als via het land bezocht worden. Cruise and Dance is het enige festival in Amsterdam welke je met eigen boot kunt bezoeken. Het elektronische festival vindt plaats op het terrein aan het einde van de Riekerweg aan de Nieuwe Meer. Ook dit jaar wordt er weer een mooie haven gebouwd waar enkele honderden boten aan komen te liggen.

'Deze editie is er extra aandacht besteedt aan de floating line-up', vertelt organisator Martijn Berkman. 'Twee drijvende stages, honderden boten, een floating market, floating jacuzzi's, eilanden, boeien en fonteinen. We gaan terug naar de oorsprong, Cruise and Dance op het water', aldus Berkman. De organisatie verwacht samen met de duizenden bezoekers een kleurrijk kunstwerk aan drijvende elementen te gaan creëren.

Dit jaar is er ook weer veel aandacht besteedt aan de line-up van het festival. Zo heeft de organisatie Pupkulies & Rebecca met Tibau weten te strikken. Deze 4-koppige Duitse band brengt een vrolijke mix van warme elektronische deephouse en Zuid-Amerikaanse vocalen en was o.a. de sensatie op het Duitse Fusion Festival. Tijdens hun nieuwe wereldtournee maken ze een speciale stop in Amsterdam en nemen ze niemand minder dan de Kaapverdiaanse ster Tibau mee. Met hem scoorden ze afgelopen jaar de festivalhit 'Saude'. Pupkulies & Rebecca feat. Tibau is de derde act op de mainstage, eentje waar we bijzonder trots op zijn! Dat wordt een sfeertje!

Met 'Mr. Meubelstukken' Joost 'Bam Bam' van Bellen heeft Cruise and Dance nog een grote vis aan de haak geslagen. Van Bellen, bekend van o.a. OWAP en Valtifest, zal Cruise and Dance met zijn '25 jaar House set' volledig op zijn kop gaan zetten. Dat worden house klassiekers en acidklappers in de vroege avond! Wij zorgen voor de confetti, ballonnen en accciiiid en zien jullie handen graag anderhalf uur in de lucht!

Voor iedereen die met de boot komt, om 12:00 uur vertrekt de botenparade vanaf de Europarking aan de Marnixstraat naar het festivalterrein. Je kunt met je eigen boot komen of op de speciale C&D 'House' boot meevaren. Meer informatie hierover en bijvoorbeeld de kaartverkoop kun je vinden op de website van Cruise and Dance.

Cruise and Dance begint zaterdag 19 juli om 13:00 uur en is om 22:00 uur afgelopen.

Gratis naar dit event?
Stuur snel een mailtje naar partyflock@cruiseanddance.nl en maak kans op gratis kaarten!

1 opmerking

dancefloat 2.0, get your tickets now! hahaha