Partyflock
 
­ Nederland

Dance programma Zomerparkfeest compleet

gepubliceerd door , op
Het Zomerparkfeest presenteert een prachtige slotact. Het hoofdpodium wordt dit jaar afgesloten door Venloos grootste exportproduct op het gebied van muziek. FeestDJRuud draait een einde aan de zaterdagavond met een knalfuif XXL op het grootste podium. Daarnaast is de uitvinder van de Dutch Sound DJ Moortje de afsluiter op zondagavond. Hij is de grondlegger van de sound die is grootgemaakt door internationale sterren als Hardwell, Chuckie en Afrojack.

Verder veel variatie in het nachtprogramma. Perc Verenigd Koninkrijk en Andy Stott Verenigd Koninkrijk staan garant voor stevig techno-werk en Dirtcaps is de Nederlandse hitmachine voor partybangers. De Griekse multi-instrumentalist Larry Gus is koning van de dansvloer met zijn freaky elektronische producties met catchy baslijnen en zang. En er is livemuziek van Thomas Azier (electrowavepop), Rico & A.R.T. (reggae), Jebroer en Ronnie Flex (hiphop), Gallowstreet (brass) en Compact Disk Dummies (electro).

GANZ, Demdike Stare Verenigd Koninkrijk, Kahn Verenigd Koninkrijk, Sam Binga Verenigd Koninkrijk, Robert Bergman, Palenke Soultribe Colombia, DJ Chris Menist Verenigd Koninkrijk, High Wolf Frankrijk, Liquorish Dubz, David Ghetto, Fritz The Face, Boomshakalak, Luisterwaar, Marsman, De Rooie Neger en Funk-a-Flex DJ's maken het avondprogramma compleet.

Daarnaast zijn er nog meer dan zestig acts in andere genres. Het zomerparkfeest is van 14 t/m 17 augustus in het Julianapark in hartje Venlo en is gratis toegankelijk.

Alle acts en meer info: www.zomerparkfeest.nl