Partyflock
 
­ Nederland

Get Dutched brengt Nederlandse beats naar Beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Voetballers, kunstenaars, hockeysters, acteurs en deejays. Ons kleine kikkerlandje waant zich terecht trots met vele helden op diverse vlakken! En als we nog verder inzoomen op de muzikale hoek, zien we hoe de Nederlandse deejays als ware iconen op internationale grote events prijken en dat 'onze' artiesten toch maar mooi genoteerd zijn op elke EDM hitlijst die de global revue passeert. En dat verdient een één-tweetje. Get Dutched: gathering fanatics to celebrate the music!

Get Dutched at Beachclub Vroeger
Met de zomer in aantocht, vormt het strand een perfect toneel voor de opwachting van muzikale Dutchies. Pak zelf de hoofdrol en geniet op zondag 20 juli mee van smaakvolle EDM ingrediënten. Baan een weg richting jouw spot op de dansvloer van Beachclub Vroeger en laat je hier op zomerse wijze in extase brengen door alles wat Get Dutched voor jou in petto heeft.
En hoe kun je beter de #oranjemanie vasthouden dan met muzikale talenten van eigen bodem? Van special effects, C02, confetti tot aan sexy danseressen: Get Dutched is op alles voorbereid en legt enthousiast de oranje loper uit. Beachclub Vroeger, die zich terecht trots waant met haar titel 'Beste Strandtent' in 2011, 2012 én 2013, staat ook dit keer klaar om duizenden fanatics te kunnen verwelkomen. Ze zijn speciaal voor deze editie al vanaf 15.00 open: aan jóu de taak om de zondag tot een memorabel losgaansniveau te tillen!

Tickets
Get Dutched heeft voor de echte EDM fans een beperkt aantal early birds beschikbaar (op=op). Daarna zijn de tickets in de voorverkoop voor €15 te bemachtigen. De organisatie raadt een ieder aan deze in de voorverkoop aan te schaffen, op deze manier kunnen de kaarten sneller gescand worden en zal de wachttijd korter zijn. Tot slot heeft Get Dutched een bijzondere deal voor jou en jouw vrienden: 5 voor de prijs van 4 met de Special Best Friend For Life Package!

Tickets bestel je bij koop tickets