Partyflock
 
­ Nederland

Last info Sunrise Festival

gepubliceerd door , op
Sunrise Festival
26 februari 2014
FeestSunrise Festival · Escape into Happiness
Datumvrijdag 20 juni 2014
LocatieLilse Bergen Site
Vandaag opent Sunrise Festival the gate to Happiness. In het totaal staan er 9 stages, waarvan 2 zelfs op het water, zijn er meer dan 100 artiesten en zal er een groot gamma aan house, urban, tek en hardstyle zijn. Sunrise Festival is met een overload aan house en een dikke line-up hardere stijlen helemaal klaar om knallende editie neer te zetten. Coone, Borgeous, Wildstylez, Kraantje Pappie, ...en in het totaal nog meer dan 100 artists vullen vrijdag en zaterdag de stages!

Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 25 euro en voor 75 euro heb je een weekendticket voor vrijdag en zaterdag met camping inbegrepen. VIP tickets zijn volledig uitverkocht, maar wel zullen er aan de kassa nog regular dagtickets verkrijgbaar zijn.

Weersvoorspellingen geven heerlijk festival-weer dus wie dus nog niets in zijn weekend gepland heeft, zakt best op 20 of 21 juni af naar De Lilse Bergen in Gierle. Bekijk de trailer, check de volledige timetable en festivalmap of download de gloednieuwe app op je smartphone. Ze zien jullie graag op Sunrise Festival dit weekend. Time to Escape into Happiness!




www.sunrisefestival.be