Partyflock
 
­ Nederland

Brand in Eindelijk Weer, events gaan door
Zaterdag House@ngel Birthday Partay

gepubliceerd door , op
Woensdag is er bij Club Eindelijk Weer brand uitgebroken. Door het goed optreden van de brandweer hebben ze het brandje in de keuken weten te beperken tot een kleine schade, meer is er gelukkig niet aan de hand.Met man en macht wordt gewerkt om de schade te herstellen. Vrijdag en zaterdag zijn ze gewoon open. Vanavond vanaf 19.30 is er Spanje - Nederland met gratis entree. Zaterdag zijn jullie van harte welkom voor House@ngels birthday partay! Eindelijk Weer dankt alle hulpverleners voor hun inzet en alle mensen die hun steun hebben uitgesproken.


Als een engel feestviert is alleen het beste net goed genoeg. Aanstaande zaterdag is het tijd om de eeuwige jeugd van Decisions' captain House@ngel te onderstrepen en dat doet Decisions natuurlijk vol overgave. Een tijdloos feest voor een tijdloze dame die het roer van de topfeesten die Decisions altijd brengt stevig in handen heeft. Een topfeest gevuld met de allerbeste Partysounds en een persoonlijke touch zoals je dat van Decisions gewend bent staat op je te wachten. Als een engel: Eindeloos weer jong in Club Eindelijk Weer.

Wie van een goed feest houdt kan haast niet om Decisions heen. Al jaren lang weten Jacky en Adrie samen de heerlijkste feesten neer te zetten op toonaangevende toplocaties zoals de Amsterdam Marcanti, North Sea Venue, Beachclub Vroeger, Lexion, Latido, HappydayZZ, Escape en natuurlijk Club Eindelijk Weer. Keer op keer met overweldigende positieve reacties na afloop van een enthousiast publiek. Geen wonder dat Decisions de afgelopen jaren een steeds grotere groep fans heeft gekregen. Een bewijs dat het soms heel goed kan met twee kapiteins op één schip.

Aanstaande zaterdag 14 juni staat Captain House@ngel in de schijnwerpers en zal Club Eindelijk Weer in Almere het toneel zijn van een daverende Birthday Partay. Iedereen is welkom en omdat Jacky natuurlijk haar verjaardag viert mag iedereen tot 23:30 gratis naar binnen. Dat geldt dus voor de dames en voor de heren! Er is geen voorverkoop maar na 23:30 kun je naar binnen voor € 15,- aan de deur. Het gaat als vanouds een zalig gekkenhuis worden dus het is zeker aan te raden dit vanaf het begin af aan mee te maken.


Reacties vorig jaar
'het was een super gezellig feestje, en wat werd er lekker gedraaid door iedereen! ik heb een heerlijke avond/nacht gehad!'
'Wat 'n heerlijk verjaardagsfeessie was dit en wat heb ik Jacky zien stralen... en terecht want zo'n verjaardagspartijtje als deze maak je niet elke dag mee! Jacky&A3 ...hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de lekkere muziek!'
'Maximaal genoten, wat een top sfeer toch altijd op jullie feestjes! Thanx voor een superleuke avond/nacht Jacky & A3!'

Line-up Birthday Partay


Speciaal voor House@ngel Jacky komen 4 dj's hun beste sounds draaien en zullen zij een dampende feestsfeer creëren. Voeg daar de extra touch bij die je van alle Decisions feesten gewend bent en je weet al dat dit opnieuw een feest wordt om niet te missen. Een mooi decor en een supersfeer zorgen ervoor dat je lekker jezelf kan zijn en heerlijk uit je dak kan gaan. En een topfeest is wat Captain House@ngel zeker verdient heeft! Dat feesten je jong houdt bewijst Jacky eens te meer.

2 opmerkingen

Club Eindelijk Weer ziet er na de brand weer prachtig uit . Eigenlijk jammer want Jacky & A3 kennende gaan ze weer de complete tent verbouwen tijdens de Birthday Party :D :D :D

DECISIONS : altijd gezellig :respect:
Werkzaam bij Decisions
Na zaterdag ....totaal de boel weer opbouwen ....want idd we gaan de boek weer slopen :p Gaat weer een heerlijke supergezellige knallende verjaardag worden ....zoooo zin aan ....nog een paar uurtjes :woop: